home to blog Ce? Mai cerem ceva de la echipa nationala?

Ce? Mai cerem ceva de la echipa nationala?

A mai cerut cineva ceva de la echipa nationala in ultima perioada? Se astepta cineva sa mai castigam vreun meci cu nationala?

Am vazut in seara asta  oameni speriati, oameni disperati ca am pierdut cu  0  la 3 in fata Lituaniei.

Mie mi se pare foarte normal, foarte logic si foarte corect. Oamenii despre care vorbesc erau mirati, cum … in afara de Mutu si Chivu noi nu reusim sa facem nimic ? Eu vin si le spun ca nici cu astia doi nu reuseam sa facem ceva. Atat timp cat echipa are nevoie de o locomotiva ca sa aiba performanta, atunci nu mai e echipa, e doar tren. Atat timp cat fara 2 vedete echipa nu reuseste nimic, atunci nu e echipa, sunt o adunatura de niste oameni care invart acolo niste functii … degeaba.

Am pierdut, foarte bine, ar trebui sa mai urmeze inca 4 ani de stat pe bara, poate se trezeste dracu cineva in Federatia aia, sau poate se lasa astia de curve si acuzatii dupa aia.

Pana una alta, duminica asta, 7 septembrie 2008 la ora 19 in Piata Operei din Timisoara se organizeaza un miting de protest pentru ca echipa de fotbal a fost depunctata si i s-au retras culorile. Detalii

10 thoughts on “Ce? Mai cerem ceva de la echipa nationala?

 1. forza viola iti multumeste ca ne susti prin acest articol.
  o sa scriu pe blog tot ce se va intampla azi in piata operei din timisoara sper ca pana la urma prin aceste demersuri cineva sa ia masuri.

 2. toata federatia ar trebui sa-si de demisia mai ales dupa scandalurile aparute si cei ce au dat cu pietre dupa ziaristi ar trebui sa-si ceara scuze public. Oricum presa a gresit nu trebuia sa ia interviu dupa meci niciunui jucator sa vada ce inseamna sa fii “sclav”

 3. Ziaristii si-au facut datoria fata de noi,au luat interviurile alea ca sa intelegem si noi de ce s-a intamplat dezastrul de aseara.Fandositii de fotbalisti doar s-au nimerit la capatul celalalt al intrebarii.

 4. pai ai mai mari ce sa i invete , tot ce stiu din comunism , spaga , femei garla si muuuuuuuuullllllllltttttttttttttt alcool si lautari , dra

 5. pai ai mai mari ce sa i invete , tot ce stiu din comunism , spaga , femei garla si muuuuuuuuullllllllltttttttttttttt alcool si lautari , draq stie in ce carciuma cu lautari au petrecut pana dimineata. oricum astia din federatie nu pleaca ca mai au ceva vile si restaurante de facut si poate in curand vor aduce si fluviul nil la bucuresti . cine stie!

 6. Cere-le : masinile, bautura, femeile si pune-i sa alerge si sa se antreneze nu sa dea cu pietre dupa ziaristi ca doar nu participa la aruncarea ciocanului, poate doar la aruncarea in ciocan;)

 7. echipa nationala nu mai joaca fotbal din 1994. au mai avut cateva momente favorabile/norocoase, dar fotbal nu mai joaca de mult. asta nu e echipa nationala, e echipa fratilor becali, a lui piturca, a cui vreti, dar nu sunt cei mai buni jucatori romani deci nu e echipa nationala.

  daniel niculae – nu stiu ce a facut vreodata la nationala;
  dica – poate e bun de sah sau alte sporturi;
  stefan radu – nu are nici o treaba cu mingea;
  marica – imi da mereu impresia ca e la plimbare in herastrau cand e pe teren;
  cocis – nu stiu cine e baiatu asta si era sa zic ca nu-mi dau seama cum a ajuns la nationala, dar na a ajuns ca si ceilalti;
  contra – jucator mediocru, slab in cele mai multe situatii cu gafe mari la nationala;
  nicolita – la atletism cu el;
  florentin petre – daca nu avea copil, as fi zis ca e virgin si nici asa nu sunt sigur; oricum un titirez care se loveste de adversari;

  lista poate continua cu toti in afara de lobont, chivu si Poate radoi, mutu si goian.

  oricum cred ca nu vor sa se duca in africa de sud, e soare e cald e cu tantari e cu razboaie civile, nu mai bine stau ei si isi fac o vacanta mai mare prin insule ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.