home to blog Ce face copilul tau?

Ce face copilul tau?

Tu stii ce face copilul tau pe internet? Stiti ca solutia de keyloggere nu numai ca iti spune ce face altcineva pe calculatorul tau, dar iti da voie si sa fi mai apropiat de odraslele tale. Altfel se ajunge la asa ceva:

Iar rezultatele alea stiti foarte bine ca apar acolo numai daca este un numar foarte mare de aceste cautari. Adica foarte multe copile care isi pun intrebarea daca sunt gravide, foarte multi copii care fumeaza la varsta aia si se intreaba ce implicatii ar avea asupra lor.

Si ma gandesc, daca are 10 ani acum, inseamna ca au conceput copilul in 2001, 2002, deci in plina era a internetului. Ce au facut? L-au lasat de izbeliste sau stau sa ii explice de fiecare data ce exista pe internet, ce trebuie sa faca pe internet, la ce e bun internetul si asa mai departe. Sau il lasa de capul lui pe acolo, sa poata vorbi cu oricine si sa faca tot soiul de tampenii?
Aici nu pot decat sa o dau exemplu iar pe nepoata mea, maestra in Farmville si cunoascatoare a 4 limbi (romana, engleza, greaca, pakistaneza), la 10 ani. Si atunci copiii astia romani ce fac pe net, de fapt ce fac ei in general? Nu de alta dar ei ne vor plati pensiile. Si ma mai gandesc ca parintii lor au varsta mea, ma uit la mine si incep sa inteleg. Oh, doamne!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Ce face copilul tau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.