home to blog Ce fac copiii in clasa a 9-a

Ce fac copiii in clasa a 9-a

Am ramas placut surprins sa vad ce fac copiii astia in clasa a 9-a pentru lectia de limba romana. Profesorul care le-a dat tema asta e clar are o viziune si vrea ceva de la scoala. Pacat ca e doar el si atat. In schimb sunt fericit sa vad ca s-au descurcat asa de bine si ca daca vor continua au sanse sa mearga mai departe bine.

 

 

Sunt curios si cine sunt protagonostii sau la ce scoala din Bucuresti, in clasa a 9-a, iti cere sa faci un interviu pe strada sau sa faci ceva creativ. OMG! Ceva creativ, adica sa vii de la tine, sa nu inveti si sa repeti poezia de acasa. Mi se pare … wow.
Si de ce am zis asta? Pentru ca la noi nici in facultate nu s-au reusit sa se faca materiale de genul asta sau abordari de genul asta. Iar ei sunt in clasa a 9-a.

Hai sa aratam si lucrurile bune la televizor, nu numai cum se bat fetele in clasa.

5 thoughts on “Ce fac copiii in clasa a 9-a

  1. Ma incanta acest articol,mai ales ca sunt cadru didactic si cunosc multe astfel de situatii placute.Din pacate,la romani sunt mediatizate lucrurile negative,fiindca sunt mult mai savurate de catre populatie.Acesta e nivelul la care am ajuns!!!!!Bravo!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.