home to blog Ce este apa?

Ce este apa?

Ce intrebare tampita nu? Teoretic sunt doua molecule de hidrogen si una de oxigen = H2O, dar cum sunt dispuse ele, ce fac ele, cum se misca.

Din ciclul documentarele care te lasa cu gura cascata si le vezi sambata seara, il avem pe acesta, gasit de Anca, care ne spune si ne arata cum arata o apa careia ii spui multumesc, ce face apa careia ii spui idiotule, sau cum arata apa din toate rugaciunile religiilor pamantesti.

Are o ora si 20 de minute, e subtitrat in romana, se vede pe net si nu e intrerupt de publicitate :D)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Ce este apa?

 1. “Apa este substanţa chimică anorganică, formată din molecule obţinute prin combinarea a doi atomi de hidrogen şi un atom de oxigen.” (wikipedia).
  Superb documentarul!

 2. Stiinta facuta de dorul lelii, sau mai bine de dorul banilor. Nu am rezistat mai mult de 20 de minute la “Cine a adus apa pe pamant”, “Cu ce scop?”, “Pamantul e singura planeta din univers cu apa” s.a.m.d. Propaganda religioasa pseudostiintifica de ultima speta. http://en.wikipedia.org/wiki/Water_memory

 3. Ultima gaselnita pseudostiintifica cu iz holistic: puterile nabanuite ale apei chioare. Toata treaba a inceput prin 1999 cu Dr. Masaru Emoto, doctor in medicina alternativa la o dubioasa universitate privata. Acesta a efectuat un experiment prin care demonstra cu ajutorul unor fotografii infuenta muzicii si a cuvintelor asupra formarii cristalelor de apa. Aceste experiment nu a mai putut fi reprodus ulterior cu rezultate asemanatoare ceea ce invalideaza din punct de vedere stiintific rezultatele.

  O analiza stiintifica pertinenta asupra respetivului studiu gasiti aici.
  http://www.is-masaru-emoto-for-real.com/

  Nu luati parerea mea de buna ci documentati-va.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.