home to blog CCNA 2

CCNA 2

Si a venit si semestrul 2 de CCNA. Din vechea gasca, au mai ramas un baiat si o fata si eu. In schimb tot soiul de ciudati cu aluri de network administrator. E bine pentru ei ca descopera prima data CISCO-urile. Eu cel putin le-am descoperit mai inainte.

In schimb mi s-a parut ciudata o chestie. De ce  in curs sa discuti despre meci de fotbal, femei si masini? Adica, nu ai intrebari cu privire la curs? Sau sunt prea inutile? 🙂

Intre trimp se asfalteaza in politehnica, asta in zonele unde nu e plin de namol. Si au aparut bariere cu carteluta pe unde sa poti trece.

Mikutzu ai legatura.

29 thoughts on “CCNA 2

 1. CCNA e bun, io l-am terminat da nu mi-am dat certificarea pentru ca eram super ocupat la momentul respectiv si acum ca mi-a expirat voucher’u ma strag oleaca de bani, cu alte cuvinte ma trag pe cur.
  e foarte util cursul, recomand cu caldura la orice indian care are de lucru cu retelele sau aplicatii pe retea, cursul asta nu a insemnat doar retele, te ajuta sa gandesti un pic altfel.
  spor.

 2. are careva raspunsurile pt ccna2 v4.0; pe google nu se gasesc, a fost unul cu un blog, dar le a sters. help me pls

 3. Cursul Cisco CCNA este excelent, mai ales in noua versiune Exploration. Este baza unei cariere in Networking si se cere peste tot (direct sau indirect prin faptul ca iti trebuie cunostintele acelea). Eu am facut toate cele 4 semestre la Crystal Mind Academy http://www.crystalmind.ro si astept sa-mi dau acum certificarea. Imi e cam frica si tot aman.

  Oricum nota 10 pentru curs, predare, laboratoare etc. Chiar am invatat ceva. Daca faceam in fiecare semestru la facultate macar un singur curs gen ccna eram departe acum (ca si cunostinte). Dar asta e… 🙁

 4. Vreau sa intreb daca a dat cineva certificarea pentru CCNA pe cursul Exploration versiune 4 ? Eu am terminat ccna 3.1 si mi a expirat perioada de gratie pentru a dat certificarea finala pe 3.1 si acum trebuie sa dau pe 4 Exploration.

  Astept un raspuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.