Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

The Guardian scria in 2004 ca unul din 10 europeni a  fost conceput intr-un pat IKEA. Intre timp cred ca rata a scazut putin ca a aparut si Romania in Europa asta. Iar noi suntem comunisti din aia cu mobila din anii 60, a bunicii care a facut deja gandaci si pute, dar o mai tinem in casa ca e mobila bunicii de brad de nu stiu care.

In schimb azi a fost prezentat pentru presa catalogul IKEA 2012.  De pe 15 august va incepe distributia lui catre 950.000 de case si aparatamente din Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi, pana pe 5 septembrie. Catalogul IKEA are cel mai mare tiraj dupa Biblie, de vreo 208.000.000 de exemplare distribuite mondial.
Ce gasim in catalogul IKEA 2012? 1060 fotografii, ale unor 120 de camere modelate si construite special pentru acest catalog, 376 de pagini si o groaza de produse. Ce fel de produse gasiti in catalogul IKEA? Anul urmator mergem pe stilul minimalist, cu tot soiul de corpuri de mobilier folosibile in o groaza de scopuri, mobilere pe rotite, tocmai pentru a putea fi mutate / deplasate mai usor, solutii ingenioase de a umple orice spatiu ramas gol prin casa. Si toate astea pentru ca spatiul fiecarui om in apartament, casa sau unde sta, devine din ce in ce mai mic, iar intr-un loc ajung sa stea din ce in ce mai multi oameni. Am vazut astfel exemplul de amenajare de camera pentru 6  tineri. Si a dat chiar bine, paturi supraetajate, masa multifunctionala, solutii de depozitare pliabile sau extensibile.

Pe langa catalogul propriu zis, de la 1 septembrie si siteul ikea va fi refacut cu noile produse, dar vor fi disponibile si  aplicatii pentru Android si iPhone cu toate materialele din catalog.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. Florin

  ma piticule, invata si tu odata ca se scrie propRiu nu propiu, ti-am mai atras atentia de cateva ori.
  propRietar nu propietar, etc

  Reply
 2. Grig

  Nu stiu ce vă incântă atât la ikea?
  Raportul calitate/pret nu este foarte avantajos …
  Un mare magazin de kitch-uri …

  Reply
 3. Cristian

  @Grig, IKEA nu este un magazin de kitch-uri…ca sunt scumpe pentru buzunarele noastre e altceva.

  Reply
 4. Ligia

  preturile cum sunt fata de catalogul actual? Au mai crescut? Merg in continuare cu sloganul “pret redus”? Cel putin la fotoliul extensibil vad ca pretul e acelasi doar ca in prezent nu il au pe stoc. Sa inteleg ca pastreaza aceleasi preturi? In trecut in fiecare an scumpeau absolut toate produsele, exceptie anul trecut cand au inceput campania “pret redus. Va multumesc

  Reply
 5. piticu

  sunt aceleasi preturi. nu s-au marit deloc …

  daca vrei ceva sa iti zic de acu zi`mi si ma uit pe catalog sau asteapta sa apara pe site

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.