home Idiocracy Cat vorbesti la telefon?

Cat vorbesti la telefon?

Imi amintesc ca inainte de 2000 erau super oferte la telefoane cu impulsul la 10 minute. Atunci stateam pe net noaptea si factura nu era exagerata. Mai mult stateam cu orele de vorba cu oamenii la radio, in emisiunile de noapte comentand o groaza de chestii, in direct, fara ca sa ne temem de faptul ca trebuie sa inchidem ca sa nu platim mult.

Atunci era fain, acu e si mai misto. De cand au aparut telefoanele mobile povestea s-a diversificat. De la vorbit la telefon din baie, la vorbit la telefon in mijlocul padurii sau in inima muntelui acolo unde nu exista civilizatie sau curent electric.

Cred ca cea mai tare faza am patit-o cand mi-am luat primul abonament mobil, pe numele mamei bineinteles. Am vorbit la telefon cu o gagica, eu de pe mobil, cu telefonul in priza, ea de pe fix. Si am vorbit asa cum eram obisnuiti pe vremea aceea. In schimb a doua zi abonamentul fusese suspendat pentru ca se depasise nu stiu ce plafon de convorbiri. De atunci eu am numai prepay.

In schimb daca as vrea sa refac asta acum nu mai merge. Tarifele dintre mobil si fix sunt inexistente. Din Romtelecom in Cosmote vorbesti la tarife de retea cat vrei tu de mult, doar sa tii telefoanele in priza ca liniile nu se mai inrosesc – sunt digitale.

Sunt curios cat vorbeste Subiectiv la telefon si cat da raportul, cat sta  cu telefonul la ureche Andra, dar si cat vorbesti tu de pe fix la telefon. De pe fixul fara fir.  Si asta e o leapsa, ca si asa n-a mai facut nimeni de mult timp o leapsa buna.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Cat vorbesti la telefon?

 1. nu mai folosesc fix de mult .. ultima oara am vorbit acum un an vreo 2 ore pe un nr de mobil si mi`a venit milionu acasa :)) .. de atunci l`am scos 😀

 2. Mie unul imi convine la Cosmote, sun acasa pe fix gratuit si in retea am majoritatea oamenilor cu care vorbesc cel mai des! Cosmote e dupa parerea mea cea mai tare retea momentan!

 3. mie sincer orange mi se pare mai k, ma refer la varianta prepay cu minute babane la bani de nimic. Or fi si Cosmote buni, dar cunoas doar vreo 3 oameni cu nr de Cosmote, restul orange.

  Ca sa-ti raspund la intrebare, momentan ma limitez la 400 de minute +40 nat +400 sms-uri, dar aveam vremuri cand nelimitat era cuvantul cheie.

 4. Cosmote rulz !
  1000 minute si 1000 sms in retea (+ Romtelecom) si 165 minute nationale pe la vreo 8.96 ieuro (daca tin minte exact)…
  mi-am aduc aminte de Connex Go si tariful de 40 centi/minut…. cate injuraturi cand se raspundea la beep :))

 5. Vorbesc exagerat de mult la mobil de cand cu Cosmote-ul asta… am si fix de la UPC, dar nu prea il folosesc datorita faptului ca imi este mai simplu sa folosesc telefonul mobil, iar majoritatea prietenilor sunt in aceeasi retea.. Vreau sa diminuez cat se poate de mult timpul petrecut cu difuzorul in timpan si sa incerc sa transform cat mai multe din acele momente in intalniri fata in fata.

 6. RDS pentru fix si mobil (apeluri in RDS, Romtelecom si international), iar Orange pentru restul apelurilor nationale. Eu zic sa incercati si RDS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: