Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sunt urmatorii:

Mihai din Oradea, un RCA pe 6 luni.

Aletzu, geanta foto

Dan Brasov, un pachet de solutii IT de securitate.

Toti vor primi datele de cum vor primi premiile pe mail zilele urmatoare. Va multumesc tuturor. Nu ma asteptam sa primesc atat de multe poze 🙂

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. Mephi55to

  Salut Piticu,

  Felicitari in primul rand pentru blog si c-ai reusit sa aduni cateva poze chiar reusite. In al doilea rand iti scriu ca am o mica problema, nu am masina si nu prea am ce face cu RCA, iar eu as da la schimb premiul urmatorului pe lista la schimb cu premiul lui, geanta, evident daca si acesta este de acord, poate are mai mare nevoie de un RCA decat mine.

  Imi cer scuze ca nu ti-am trimis mail, dar nu-mi pot accesa adresa de pe pc-ul de acasa, probleme de Windows. Daca poti cumva sa faci ceva iti multumesc.

  Reply
  • AleTzu.ie

   🙂 Nu stiu ce sa zic, Eu am masina, dar mi-am reinnoit asigurarea prin noiembrie, cu inca 6 luni. Daca ar merge sa se prelungeasca asigurarea ar fi bine, si as accepta :),desi mi-ar fi foarte necesara geanta desi ma ocup cu photografiatul, dar deh. Iar la ultimul premiu, nu prea am ce face deoarece, folosesc windows cu licenta, anti-virus cu licenta….. RCA il poti face pentru un prieten si va descurcati voi 🙂

   Reply
   • Mephi55to

    Daca n-ai geanta si ai nevoie de ea n-am treaba, doar ii premiul tau, atata tot ca neavand masina n-am ce face cu RCA, plus geanta as avea si eu nevoie ca nu am. Cum vrei tu acuma, si daca esti de acord, facem schimb, daca nu sa-mi zici concret sa stiu sa caut cui s-o dau/vand, nu-i problema.

 2. piticu

  pai n-aveti decat sa va intelegeti intre voi.

  Daca el vede comentariul si e de acord, daca nu va dau si eu mailuri voua cand imi pornesc calculatoru meu 🙂

  Reply
 3. danbrasov

  Eram convins ca bataia mare se va da pe acea geanta foto. Tot pe aia as fi vrut-o si eu. DIn pacate, e doar una.

  Piticule, ca tot se apropie sarbatorile de iarna, pregateste-te sa imi cumperi un porc, sau, daca nu te tin buzunarele, asteptam Pastele ca sa imi dai un miel. Nu de alta, dar nu sunt Dan din Brasov ci sunt Dan Brasov . Da, stiu, multi imi cer buletinul ca sa se convinga :))

  Reply
 4. danbrasov

  Nici in Brasov, nici in Constanta. Sunt de acolo de unde vin cutremurele mari si vinurile bune. Brasov mi-e numele de familie ;))

  Reply
 5. AleTzu.ie

  Si ca sa intram in posesia premiului ce trebuie sa facem ? ca din enuntul care l-ai scris mai sus nu prea am inteles “Toti vor primi datele de cum vor primi premiile pe mail zilele urmatoare. Va multumesc tuturor. Nu ma asteptam sa primesc atat de multe poze”.

  Reply
 6. Arhigfx

  Nici nu are sens sa ma apuc sa comentez pozele… 😐 felicitari castigatorilor si prietenilor care i-au votat …

  Reply
 7. AleTzu.ie

  @Mephi55to : Am incercat sa vad daca reusesc sa rezolv ceva cu RCA dar se pare ca nu prea pot, doream sa te ajut, dar imi pare rau…. gaseste sa faci ceva de sarbatori, cu el :P. Sarbatori Fericite! Bafta!

  Reply
  • Mephi55to

   Okey, nu-i nicio problema, sa-l folosesti sanatos ;)). Piticu se poate cumva contravaluarea, daca nu ai legatura cu site-ul de pe care se face RCA evident sau, daca nu, sa stiu sa ma pun pe cautari de cumparatori. Merci.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.