home to blog Care e diferenta dintre un om transat in portbagaj si o masina furata?

Care e diferenta dintre un om transat in portbagaj si o masina furata?

Mai tineti minte crima de la Timisoara cu studentii aia care l-au omorat pe unul si l-au lasat in portbagajul masinii lui transat, facut bucatele? Cica aia si baiatul si fata se prostituau, iar intr-un acces de interes au recurs la crima, pentru bani. Ei bine copii astia au primit 20 de ani, pedeapsa maxima pentru o crima.

In schimb baietii care au furat masina lui Andrei Hrenbenciuc, baiatul lui Viorel Hrebenciuc, au primit 18 ani de puscarie pentru ca au luat mercedesul aluia de pe o strada, uitat pornit si cu cheile in contact.

Deci diferenta e …  ?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Care e diferenta dintre un om transat in portbagaj si o masina furata?

  1. Vine o vrăjitoare într-o puşcărie să ghicească în palmă. Intră într-o celulă. Deţinutul îi întinde palma. Vrăjitoarea: O să trăieşti 150 de ani!.
    Deţinutul: La naiba, dar am puşcărie pe viaţa!

  2. Diferenta e a aia au constituit GRUP INFRACTIONAL … adica in esenta si-au facut o mica mafie acolo si au furat NU O MASINA … ci mult mai multe masini.

    Apoi … Hrebenciuc avea BMW seria 6 … Mercedesul despre care vorbesti este a lui Becali.

    Revenind … Aia doi au facut o crima NEpremeditata … pe cand, cu riscul de a ma repeta, aia au facut ceea ce numesc aia in state ORganized Crime … gen MAFIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.