home to blog Cannes si filmele romanesti

Cannes si filmele romanesti

Am evitat sa scriu despre succesele romanesti de la Cannes. Dintr-un motiv simplu. Romanii vor vedetism, vor sa apara la OTV, sa se uite la aceeasi televiziune, sa mai divorteze inca o data Prigoana si eventual sa mai impuste cineva pe altcineva noaptea in casa.

Acum ceva timp ... sesizam eu prezenta unui film pe net. Sasa Grisa si Ion. Care … e extraordinar. Care merita si care nu e un mare lucru. Insa,  de ce un film ca ala ar avea succes, pentru ca … tipii de acolo nu sunt fitzoshi. In schimb … daca te uiti la televizoarele noastre, vezi … numai fete cu sclipici.

Filmele noastre, poate au castigat ceva anul asta, insa … se vor bucura peste masura, iar la anul ori regizorii astia vor produce ceva de duzina, ori … vor disparea din peisaj multumiti de banii pe care i-au scos, sau vor face numai reclame.

5 thoughts on “Cannes si filmele romanesti

  1. Pai Piticule … Nemescu iti garantez eu ca nu mai scoate nimic. Cat despre filmul lui Mungiu … era de asteptat sa ia jackpotul .. era cu tema preferata a Europei : “amintiri din comunism” , asa cum tema preferata a Hollywood-ului , mega premiata la Oscaruri e : ” urasc administratia de la Washington ” (premiati Michael Moore , AL Gore , etc.). Media liberala face jocurile peste tot . Nu numai in EU . Si le face aiurea … dar asta e deja alta poveste.

    Off-topic. E 3:20 si exact … acum incepe finala cupei Stanley (NHL) . Go Senators !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: