home news Canicula sau ce

Canicula sau ce

Avertizarea meteo de la ANM zice ca toate zonele astea cu portocaliu vor atinge 40 de grade in statiile meteo. Cele cu galben vor atinge 35 de grade in statiile meteo.
Ca sa va explic ce inseamna in statiile meteo, asta inseamna ca temperatura se masoara in adapost meteorologic, adica intr-o casuta alba, la umbra, la doi metri de nivelul solului. Drept urmare meteorologii spun ca aceste temperaturi pot fi cu pana la 20 de grade mai MARI in centrul oraselor, acolo unde este asfalt si lipsa curentilor de aer.

Cel putin la ora 17 cand am iesit de sub teroarea aerului conditionat astazi, am simtit din plin lovitura caniculei. Cu ocazia asta va recomand sa nu folositi taxiurile, nu va iau daca nu au curse lungi si banoase.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Canicula sau ce

  1. am fost si eu doua zile in romania si a fost super. 40 de grade, iti intrau slapi in asfalt in bucurest… si apoi am venit inapoi acasa la 17 grade. pai e corect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.