home to blog Cand schiezi?

Cand schiezi?

Daca e sa am o dezamagire din aceasta tabara, e aceea ca n-am schiat. Si n-am schiat ca n-am vrut, ci pentru ca nu mi-am pus niciodata schiurile in picioare. Iar sa fac asta de unul singur, nu mi se pare o idee prea stralucita.  Adica daca imi rup picioarele vreau sa ma si vada cineva facand asta, nu de capul meu.

Dar am vazut pe partie de la copii mici de 5- 6 ani, la oameni deja iesiti la pensie. Toti se bucurau de zapada, de calitatea partiilor (care sunt curatate atat in fiecare seara, cat si ziua), de soare, vreme si atmosfera.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpel, Neola și Anagrama.

7 thoughts on “Cand schiezi?

  1. pana mea,vad ca deja si voi aveti reclame de zici ca sunteti cancan sau alte site-uri de spamat. “Mama slabeste in 4 saptamani” “Ce fructe sa nu mananci”
    Trist…

  2. Nu le am cu schiatul insa imi place foarte mult sa ma ‘dau’ cu placa. Cu schiurile mi se pare ceva mai complicat si nici nu mi-am dat silinta sa aprofundez, raman la prima ‘dragoste’.

  3. Piticu, bravo! Ai invatat sa faci poze. Se vede progresul la tine foarte mult. Pe bune. Vezi sa nu iti iei lumea in cap si sa te intorci la stilul care te-a consacrat 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: