home to blog Cand ne batem joc de fotbal.

Cand ne batem joc de fotbal.

Pentru ca antena1 a platit mult prea mult pentru drepturile de televizare a ligii 1 de fotbal, de parca liga noastra ar fi mult mai impresioanta decat cea italiana, a cam ramas fara bani. Drept urmare, trebuie sa isi scoata cumva banii aia din fotbal. Iar daca banii nu vin din publicitate, pentru ca cine naiba sa cumpere publicitate pe niste meicuri de fotbal aiurea, raman alte solutii de a face bani din fotbal.

Teoretic banii trebuiau sa vina din abonamentele de la Digi Tv, sau din contractul lor cu UPC. Cum UPC a demonstrat ca se poate, nu a cumparat pachetul de televiziuni GSP tv :), ceea ce ma bucura.

Dar sa fim seriosi ma… crawl pe un meci in direct? Habar n-am de cand se intampla asta, e prima data cand ma uit eu la un meci si asta pentru ca butonam telecomanda. Si 1.19 euro, pai nu-i asa ca e normal sa fie atat de scump? Bine, aia care trimit sms-uri sunt de vina pentru ca le trimit, dar nici serviciul de sms nu e atat de stralucit. Spre exemplu nu stie de diacritice si e bine sa vezi pe televizor aparand patratele in loc de sms. Sa vedem si daca injura cineva se intampla sa apara pe post? Sau copiii de la serviciul de sms-uri stau sa stearga mesaje in prostie?

Acum mi-am adus aminte si de unde au invatat.

15 thoughts on “Cand ne batem joc de fotbal.

 1. partea de rahat e ca… avere nu fac din asta, asta e clar, deci un meci 90 de minute, un crawl per mesaj 5-10 secunde deci ar fi undeva intre 500 si 1000 de mesaje deci vreo 500-1000 de euro/meci, doar ca au iritat 1-2 milioane de oameni cu tampenia aia de spatiu, unde toti retarzi isi varsa inteligenta fara limite

  concluzia: atat dau ei pe tine, ca doar tre sa-si scoata banii nu?
  nervii a 2 miloane de oameni dupa ei nu valoreaza 500 de euro :))

  PS se poate face o cheta si se dau banii in avans numai sa nu mai afiseze porcaria aia (ar veni vreun ban la 10 oameni :)) )

 2. acuma ma uit la romania serbia … FOARTE GREU totusi ca nu reusesc sa vad jucatori … tot ce vad is porcariile alea de sms-uri de jos .. intreruperile din 10 in 10 minute cu un pishat care face reclama la pepsi .. si 2 randuri de reclame pe stadion ..

  clar … acuma-i 1-0 la serbia .. un motiv in plus sa-mi bag pula-n el de meci.

  muie antena1 si site-u lor de rahat care nu se incarca si nu ma pot plange pe forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: