home to blog Cand drama nu e o statistica

Cand drama nu e o statistica

Pentru mine drama unei familii care nu mai are ce să pună pe masă nu e o statisitcă. Pentru oamenii politici văd că da. “Trebuie ca 20% dintre funcţionari să fie trimişi în şomaj“, “Până la finele anului 800.000 de mii de români vor fi şomeri, dar nu vă panicaţi nu e o cifră mare”…

Citeste mai departe.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Cand drama nu e o statistica

  1. Oricat de urat pare, trebuie sa intelegem un lucru: este DATORIA politicienilor sa insemne statistica. Un politician reprezinta o masa de oameni, nu persoane separate.
    Acest lucru nu inseamna ca nu le pare rau pentru acele persoane… ei bine, cel putin intr-o tara civilizata.

  2. Cifrele si statistica sunt niste instrumente foarte puternice, daca stii sa intelegi ceea ce reprezinta.

    E adevarat ca nu e vina oamenilor ca s-au dus buluc sa munceasca la stat, dar daca stiau sa citeasca cifre aveau destula vreme in cele 8 luni care au trecut din octombrie sa-si caute altceva de munca. Nu avem de ce sa le plangem de mila pentru ca semnale au fost. Daca ei au ales sa doarma in papucii statului nu e vina celorlalti. Iar de foame nu vor muri, indemnizatiile de somaj sunt suficiente pentru a manca decent.

    Singura mea speranta este ca se vor da afara pe criterii de eficienta nu pe criterii de nepotism, dar stiu ca-mi fac iluzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.