home to blog Cand cianura iti intuneca mintea

Cand cianura iti intuneca mintea

Zilele astea am aflat o noua metoda de a protesta. Aceea de a lipi etichete peste produse. Aparent ca nu ar contine cianura. Pai sa le faca cineva o analiza chimica sa le demonstreze ca si produsele alea contin cianura.

Cu alte cuvinte. Nici o cianura nu ajunge in mediu aiurea. Ea exista deja acolo si e folosita peste tot.

Asa arata un lac cu cianura. Iar in lacul asta oamenii pescuiesc pesti … si ii mananca. Si traiesc dupa aia.

Rosia Montana + Transalpina_9178746879_l Rosia Montana + Transalpina_9178755105_l Rosia Montana + Transalpina_9178748009_l

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Cand cianura iti intuneca mintea

  1. Pe bune?! Cred ca cianura ti-a intunecat tie mintea. Unde e acel lac? De unde ai tras concluzia ca acel lac e cianurat? Alte dovezi mai concludente mai ai? Penibilule!

  2. La 13.54 publici materialul. La 14.03 un antiremegecel de serviciu deja comentează negatv la adresa ta. Mă, postacii ăștia oare sunt plătiți suplimentar în weekend? :))

  3. @C
    Prietene C, ia vezi tu cata cianura este in sarea de bucatarie… si in cafea .. si… peste tot

    Dar aveti mintea intunecata. De ce as gandi cat timp pot protesta?

  4. ba in primul rand daca exista cianura in lacul ala inseamna ca sunt in niste cantitati atat de mici incat sa nu afecteze organismul. la fe si sarea si cafea si ce mai vreti voi. dar tu o prezinti de parca ar pescui intr-un lac de cianura.
    si da .. rosia montana n-ar fi primul caz in care s-ar extrage aurul cu metode pe baza de cianura.. acolo sunt alte probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.