home to blog Campionatul mondial de snooker

Campionatul mondial de snooker

De vreo 3 zile stau si ma uit la televizor pe eurosport mai rau decat la un meci de fotbal. E campionatul mondial de Snooker si e destul de interesant. Nu pentru ca as sti cu ce se mananca, ci pentru ca am invatat in trei zile ca snookerul nu se bazeaza pe lovitul unor bile asa cum facem noi la biliard, ci se bazeaza pe principii si gandire. Aici poti sa lovesti bilele cum vrei, important e unde se opreste bila alba dupa aceea, ce pozitie iti ofera tie dupa aceea, sau mai ales cum il incomodeaza pe adversar. Pentru ca aici, la snooker, trebuie sa gandesti in momentul lovirii cu o miscare inainte.

Ronnie O’Sullivan a reusit in seara asta un break de 147 de puncte, de unde rezulta inca 147.000 de lire sterline in buzunar, si o avere de peste 5 milioane de lire sterline castigata de pe urma biliardului.

18 thoughts on “Campionatul mondial de snooker

  1. Da, si eu ma uit de fiecare data cand imi amintesc de Snooker! Este interesant, plus ca necesita ca jucatorii sa aiba o gandire buna 😉

  2. asta cu 12 – 12 a fost fenomen … chinezoiul ala chiar daca s-a grabit a reusit totusi. 🙂

    Abia astept sa vad ce avem in semifinale, de fapt stiu ce avem, astept sa vad spectacolul 😉

  3. ohoo…de cand n-am mai vazut un break maxim 😀 Bineinteles ca doar “the rocket” putea sa-l faca . E cel mai bun , in ciuda iesirilor ciudate pe care le are cateodata (ultima fiinnd sa injure toti jurnalistii prezenti la o conferinta de presa )
    Doar hendry cred ca-i poate pune probleme anul asta ….sau poate si maguire daca prinde o zi buna

  4. Ronnie is my fav si snooker rulz, l-am descoperit din clasa a 8a cand nu puteam sa imi desprind ochii de tv si dadeam naibii exercitiile la matematica :))

  5. mai ales când O’Sullivan a făcut 147! da’mi plăcea şi cum se întinde pe masă… mie nu-mi pasă că înjură ziariştii, contează? hi hi hi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.