home to blog Campionatul mondial de snooker

Campionatul mondial de snooker

De vreo 3 zile stau si ma uit la televizor pe eurosport mai rau decat la un meci de fotbal. E campionatul mondial de Snooker si e destul de interesant. Nu pentru ca as sti cu ce se mananca, ci pentru ca am invatat in trei zile ca snookerul nu se bazeaza pe lovitul unor bile asa cum facem noi la biliard, ci se bazeaza pe principii si gandire. Aici poti sa lovesti bilele cum vrei, important e unde se opreste bila alba dupa aceea, ce pozitie iti ofera tie dupa aceea, sau mai ales cum il incomodeaza pe adversar. Pentru ca aici, la snooker, trebuie sa gandesti in momentul lovirii cu o miscare inainte.

Ronnie O’Sullivan a reusit in seara asta un break de 147 de puncte, de unde rezulta inca 147.000 de lire sterline in buzunar, si o avere de peste 5 milioane de lire sterline castigata de pe urma biliardului.

18 thoughts on “Campionatul mondial de snooker

  1. cum să exclam 🙁 mmmpăcat! ca să nu mor de oftică că m-am reapucat de muncă, mai închideam azi ochii să mă mint că masa aia plină de hârţoage se acoperă de verde… tot la verde mi-e gândul. şi dintre toate bilele mie tot aia verde îmi plăcea, câte puncte făcea?

  2. @Mihai Voiculescu
    eu stiam ca s-au facut 2 breakuri de 147..o’sullivan si carter..care e al 3-lea:D?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.