home to blog Calcule simple

Calcule simple

5.5 milioane de pensionari.

17.4 milioane de romani au drept de vot.

Sa zicem ca avem o populatie de 22 de milioane, 17.4 milioane scazuti din 22 dau vreo 5 milioane de tineri.
Daca facem calculul asta:  populatia romaniei – pensionari care nu muncesc – tineri care nu muncesc – din astia plecati din tara, ajungem la impresionantul numar de vreo 10 milioane sau mai putin.


Drept urmare avem mai putin de jumatate de tara care e PROASTA si munceste. Drept urmare avem jumatate de tzara care e proasta si le plateste pensionarilor alora ca au fost sub comunism si ne-au facut metrou.

Cu toate astea Romania se lauda ca e pe nu stiu ce loc fruntas in crestere economica anul asta. Basescu e idiot si vrea sa dea bani profesorilor, Tariceanu o sa si-o ia in bot urat de tot. Cine pierde din toata povestea asta? Nimeni. Avem oamenii care stau acasa dupa o perioada de munca si se cred pensionari si primesc pensie. Avem tinerii ce trebuie intretinuti si crescuti ca sa ne fie noua bine la batrantete. Avem parlamentarii care … hm … ne ureaza de bine si ne maresc salarii. Restul … nu conteaza ®™

Sau conteaza. O data la 4 ani, aia 10 milioane de muncitori prosti sunt gadilati si bagati in seama. Din astia 10, 5 milioane sunt si mai prosti si voteaza. Sau aia 5 milioane sunt pensionarii cu care am inceput calculele.

Doar niste calcule simple.

18 thoughts on “Calcule simple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.