home to blog Cadou de 14 februarie: un laptop?

Cadou de 14 februarie: un laptop?

Undeva la finalul anului trecut am pus mana pe un Expert Book Altro de la Maguay. Am pus mana e mult spus, pentru ca imediat cum am ajuns cu el acasa l-a luat in primire Anca si nu s-a mai despartit de el. A fost foarte incantata de tastatura, de faptul ca avea doar 1 kil greutate, dar si de faptul ca bateria tinea 3 ore (exact cat sa ii permita sa faca si altceva cand se termina).

Pana la urma jucaria e misto. E potrivita pentru a sta in pat, nu se incinge, isi face treaba, stie sa playeze foarte bine filme, nu se blocheaza sau nu merge greu. Si pe langa asta e foarte usoara. Incarcatorul e un pic incomod, dar se poate renunta la dock-ul de retea si vga si usb doar pentru cablul de curent. Pana una alta e un laptop nu e desktop. De asta nu are decat o mufa de USB si n-are CD-rom, dar cui ii mai trebuie in era in care gaseste totul online?

Si Marie Jeanne a fost incantata de el si nici nu pare super scump. Singura persoana care nu a fost incantata de laptop a fost sora mea din Italia, care lucreaza in cladire cu  Altro la  Milano si cica au tot primit reclamatii de la oameni care nu s-au obisnuit cu el.

5 thoughts on “Cadou de 14 februarie: un laptop?

  1. Eu cred ca de banii aia iei in notebook decent, USB-urile sunt necesare si pe notebook (eu mereu am cel putin 2USB-uri ocupate, cateodata toate 4), un mouse wireless, memory stick, hardul extern, imprimanta, mai conectezi o camera foto, o tastatura USB cand joc FIFA sa nu-mi stric keyboardul de la notebook – sunt multe periferice. CD/DVD-RW e necesar, mai faci un CD, un DVD.

  2. Faptul ca nu are unitate optica este o mare problema pentru multi utilizatori. Cum instalezi un windows, cum bagi un cd cu muzica originala? Stai sa faci piraterie mereu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: