home to blog Brightcove se inchide

Brightcove se inchide

Brightcove era un site de tip YouTube in trecut, numai ca avea o calitate superioara a encodingului. Din cauza costurilor ridicate legate de banda de net, spatiu de stocare si altele au trecut pe servicii exclusiviste si platite.

Acum au trimis urmatorul mail:

We are writing because in 2006 or 2007 you may have uploaded video to the Brightcove.TV video website through a Brightcove consumer account. We are planning to discontinue that site on December 17, 2008. When we turn off the site, the videos you have uploaded will no longer be viewable on Brightcove.TV or in video players embedded from the site.If you would like the videos in your Brightcove consumer account to continue to be available online, we recommend that you re-upload the videos to another consumer video sharing service.

Nu se inchid complet,  numai ca renunta complet la ce au furnizat o data free.

Si internetul nu e gratis, nu e nelimitat, nu e un spatiu unde se intampla ACUM si IMEDIAT. Neah … pana nu va loveste nu va treziti. De fapt foarte putini sunt aia care stiu ce inseamna internet. 🙂 Majoritatea s-au nascut in era broadband si retea de cartier metropolitana. Mai departe nu e nimic.

5 thoughts on “Brightcove se inchide

  1. Nu e vorba că “mai departe nu e nimic”, ci că înainte nu a fost nimic. Mulţi au impresia că internetul este aşa cum este acum, că a apărut de-a gata în starea asta, că şi înainte era la fel.

  2. Brightcove.tv se inchide. Nu si reteaua Brightcove.com. Probabil vor sa se axeze pe reteaua de video advertising. Ceea ce e absolut normal dpdv al businessului. Mai bine cu bani decat free 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: