Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Am primit urmatorul comunicat:

În acest week-end va începe, în Europa, actualizarea la platforma Android 2.2 (FroYo) pentru HTC Desire. Pe lângă setul complet de funcții ale Android 2.2, update-ul va conține și o serie de suplimente dezvoltate intern, între care și cea mai nouă versiune a interfeței HTC Sense. Update-ul va permite capturarea video la calitate 720p, va include widget-ul HTC App Share, o variantă complexă a HTC Caller ID, dar și o tastatură cu suport pentru mai multe limbi. De asemenea, prin acest update, HTC Sync le va permite utilizatorilor de HTC Desire să-și sincronizeze muzica prin iTunes.

Utilizatorii de HTC Desire vor fi anunțați că acest update este disponibil prin metoda over-the-air, imediat după ce telefonul verifică situația actualizărilor posibile. Actualizarea nu va șterge nimic din conținutul stocat pe telefon. Totuși, ținând cont de dimensiunea acestui update, recomandăm folosirea unei conexiuni WiFi pentru download, pentru a se evita costurile mari ale transferului de date.

Actualizarea se va adresa în primul rând telefoanelor HTC Desire necodate. Versiunile update-ului modificate de diverșii operatori sunt încă în perioadă de testare și estimăm că vor fi disponibile în câteva săptămâni.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

24 Responses

 1. SilviuP

  Upgrade-ul a mers ok, trebuie parca vreo 25 de MB liberi cand il faceti. Am testat si WiFi hotspot, merge fain 😀

  Reply
 2. Radu Balan

  Eu am facut update-ul super simplu si usor. Imi plac cele cateva optiuni suoplimentare pe care le-am gasit pe telefon dupa update. Insa nu imi place ca nu mai ma pot conecta la internetul 3G de la Vodafone. Stie cineva ce setari custom trebuie facute. Pe 2.1 mergea exemplar.

  Mersi

  Reply
 3. Dragos

  Ma cum ati facut voi updateul ca eu verific la system software updates si imi imi zice sistem up to date.
  Apreciate it.
  Thx.

  Reply
 4. piticu

  pentru telefoanele htc desire nedependente de nici o retea de telefonie update-ul s-a facut incepand de duminica dupamasa.

  adica daca telefonul tau nu e codat in orange atunci poti sa-l updatezi.
  daca e codat, tine de operatorul tau de telefonie in care e codat daca si cum

  Reply
 5. Mircea

  mi-am updatat si eu desire-ul si apoi cand am vrut sa intru pe net nu mai mergea si imi aparea: “Sorry, the application Internet (process com.android.browser) has stopped unexpectedly.Please try again.”
  ma puteti ajuta careva?
  Merci!

  Reply
 6. Mircea

  problema e ca nu mai imi apare “privacy” in settings ca sa fac restore backup sau factory reset

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.