home to blog Bravo Ponta, ai dat-o de gard

Bravo Ponta, ai dat-o de gard

Eram prin oras in masina, aseara, cand s-a anuntat magnificul guvern.  Stateam ascultam si ma intrebam cine e fiecare, dupa care am inceput sa aud nume si sa injur. Dupa care am inceput sa citesc pe Facebook:

Sau

Dar si cel mai rau

Si daca mai vreti, bonus:

 

Si sa nu credeti ca sunt mesaje alese. Pur si simplu apar in news feed de la diversi prieteni, care n-au nici o legatura cu politica. Dar o urmaresc, iar atunci ti se face pielea de gaina.

Bonus 2: Noul premier a anulat planul de investiţii al Guvernului ca să dea urgent bani la pensionari. Nu de alta, dar să nu moară înainte să apuce să voteze.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Bravo Ponta, ai dat-o de gard

  1. Deja s-au activat toti internautii portocalii, inclusiv posturile care slujesc si nu mai vorbesc despre ziare.ORICE Guvern e mai bun decat guvernul Basescu-Boc sau Basescu-Ungureanu si asta nu o spun cu mandrie chiar deloc…

  2. WTF? Bonusul 2 e o gluma, nu? Cum sa anulezezi planul de investiții ca sa dai bani la pensionari? Io încă sper ca e o gluma, zau…:(

  3. Bai, sunteti incredibili. Uitati pe cine ati avut pana mai alaltaieri? Numai deontologi si specialisti in politica avem. Habar n-aveti cine sunt 3 sferturi din oamenii aia, dar va lamentati, ca asa-i la moda.

  4. Cu siguranta guvernul PDL al carui singur scop era vinderea oricarei resurse din tara pentru imbogatire personala, incurajarea politicii UDMR de dezbinare a tarii, inlocuirea democratiei cu o dictatura de facto , este mult mai bun decat cel PSD-PNL.

  5. alo piticu’ ai uitat ce ud erai cand ai dat mana cu ponta la congresul psd in 2010? sau sa fi fost in 2011…ma rog de atunci s-a mai schimbat si patronul e adevarat. parca guvernele se fac pe lumea asta dupa ce spun toti pulifricii pe facebook…gizas. tara mica, bloguri putine, ce sa zic.

  6. mai bine pensionarii sa moara de foame, da-i dracu…ce daca au muncit 35-40 de ani. Sa se duca dracu, nu sunt bani si de furat si de pensii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.