home to blog Boșorogii agresează femei în troleibuze

Boșorogii agresează femei în troleibuze

Am vazut filmul ăsta pe Facebook.

Video via (tema nu vrea sa permita embed facebook.)

Comentați voi. Nu e greu!

Povești din troleibuz.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Boșorogii agresează femei în troleibuze

 1. Ce e de comentat? Nu au agresat-o pentru că-i femelă ci pentru că își permite să sugă nicotină în public. De altfel nu și-a luat-o pe coajă decât după ce a sărit să-l bată pe bătrânelul care i-a doborât țigareta din mână.

  Deci, feministele nu au de ce comenta. Sper însă să comenteze mă-ta și tac-tu pentru folosirea cuvântului “boșorog”.

  1. Dacă erau unii care ciordeau din buzunare în acel autobuz, uitau brusc “boșorogii” de simțul civic dar când e vorba de o fomeie ne dăm cocoși.

  2. Bai Iliescule esti bolnav mintal saracu si tu si bosorogii din autobuz care n-aveau mare lucru ce sa simta. Daca nu stii ce-i o tigara electronica si ce “fum” iese in urma “fumatului” si ca-i de fapt un vaporizator de lichid cu nicotina nu ii dai foc sa arda tutun hartie si alte bazaconii du-te baiatule si invata si nu mai latra ca porcu.

 2. Un cuvânt care trădează lipsă de respect, … hîgh … pentru muncă și sacrificiile generației mele. Noi nu am construit socialismul prin sacrificii și crime pentru ca acum un mucea ca tine să ne zică astăzi boșorogi. Sper da nu vadă nevastă-mea, Nina, acest articol și să-i crească tensiunea. Așa boșoroagă cum e vine la tine și-ți arată ea … măi animalule.

  1. pst! EU va platesc pensia! NU voi! EU!

   Pentru ca eu muncesc. Pentru ca banii vostri i-ati spart pe altceva, nu pe o munca care sa va aduca beneficii mai tarziu. Pentru ca voi nu v-ati gandit la viitorul copiilor vostri!

   1. Știi care-i culmea? Le plătim și biletele de autobuz, astfel încât să nu mai avem unde urca atunci când mergem la muncă.

    Mijloacele de transport în comun din București cu “boșorogi” pentru că Oprescu le-a dat gratuitate contra voturi. Simplu.

 3. Mah, nu stiu cum e pe afara regula in ce priveste tigara electronica, insa stiu ca elimina vapori, nu fum. Deci nu ar tb sa fie o problema. Acum eu sunt improtiva fumatului de orice natura, drept urmare, nu stiu de care parte e dreptatea. Ce e cert, este ca putem fi mai civilizati…

  1. Sunt fumător, totuși în spații închise mă deanjază la fel de mult aburii țigării electronice ca și fumul de țigară, mirosul de zeamă de varză, transpiratie, jeg sau vânturile trase la mare nesimțire. Asta nu înseamnă că trebuie să ajungem să ne luăm la pumni pe stradă pentru o nimica toată, trebuie să învățăm să ne impunem respect apelând la logică și bun-simț.

 4. Asemenea lighioane ar trebui linșate. Dacă eram eu în locul ăleia, lăsam electronica și gata. Mai mult, a mâncat-=o undeva să înceapă să vorbească. Greșeala ei. Însă, să dai într-o femeie, în trambai, ce bărbat ești tu? Ești un idiot. Și doar pentru asta ar trebui să te ia poliția pe sus, să-ți ardă câteva bulane pe spinare plus amendă. Femeia în baza acestui filmuleț poate face plângere penală. Adevărul e undeva pe la mijloc, dar mai aproape de ea.
  Și pentru aceste condiții mizere, să nu se mire nimeni de ce eu nu scot bilet RATB. Când voi avea condiții civilizate, voi plăti. Până atunci nu!

 5. Cristi, am citit cateva dintre articolele tale publicate pe blog si am observat ca esti un fel de copy / paste si nu obordezi subiecte de interes cu o priviere originala.

  Ma bucur ca esti un contribuabil, dar acest lucru nu te face special.

 6. hai ca stie toata lumea ca femeia aia s-a urcat in autobuz pentru ca ea cauta sex. sa fie fericita ca s-a luat un bosorog de ea si ala nu mai poate sa violeze, ci doar sa bata.

 7. femeia aia evident ca isi cauta sex in autobuzul ala. a avut noroc ca la varsta lui bosorugul ala poate doar sa bata si nu mai poate sa violeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: