home to blog Bloggeri versus Radio21

Bloggeri versus Radio21

Pentru ca vedetele nu’s vedete daca nu se intrec la lasertag (si nici bloggerii), am fost aseara la Stalingrad ca sa ne duelam cu cei de la Radio21 in ale tehnicilor de counter-strike si strategii de echipa.

Am pierdut binteinteles, dar doar la scor. Pentru ca altfel am ras mult, ne-am distrat si ne-am simtit extraordinar de bine. Si da, am ras. Urmeaza si ceva video dupa pozele de mai jos.  Celelale poze, pe facebook.

 

Multumesc (intr-o ordine aleatorie): Sorin Rusi, Anca 14, Ionut Bunescu, Pandutzu, Marian, Stefan Jipa, Kriogen, Laurentiu Buica, Simona Stanescu, Lucian Marin, Cretzu, Ioana, Paul si Bogdan, Mako, Soci si AdaNicooo, dar si vinovatului pentru locatie Shurubel.
Multumuri speciale lui Maca, fetelor de la marketing Radio21.

 

 

 

PS. Pentru ca scorul a fost nejustificat de mare si pentru ca unii dintre noi am dat vina pe strategie si pe terenul necunoscut, vrem revansa la lasertag la noi pe teren la LaserMAXX.

8 thoughts on “Bloggeri versus Radio21

  1. A fost foarte misto intalnirea. Sper sa repetam experienta cat mai curand. Urmeaza sa scriu si eu…din pacate nu am avut timp si nici azi nu cred ca reusesc…

  2. Pingback: #LaserTag21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.