home to blog Bittman si Millenium

Bittman si Millenium

De ce Dan Bittman, consilier al ministerului de finante, face reclama la Millenium Bank? Nu e nici un conflict de interese pe undeva? Sau ministerul de finante s-a apucat sa promoveze banci comerciale. Si nu orice banci, ci alea care au cele mai proaste credite, cele mai mari dobanzi  si cele mai cretine conditii de creditare dupa cum mi-au spus unii din clientii lor.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Bittman si Millenium

 1. asta am intrebat si eu mai multa lume si am primit acelasi raspuns. ( POLITICA ESTE POLITICA ) … pun pariu ca Millenium Bank a fost una dintre primele banci care a primit credit pentru programul “Prima Casa” , cat despre Dan Bittman asta m-am intrebat si eu ce cauta acesti oameni in POLITICA,
  DAN BITTMAN , ADRIAN MINUNE, ANDREI GHEORGHE si care or mai fi ?

 2. Milenium nu are cele mai mari dobanzi si cele mai proaste credite. Milenium este singura banca cu care nu am avut conflicte pana acum si care si-au respectat obligatiile contractuale. Am credit la milenium si consider ca dupa calculele mele este cel mai avantajos de pe piata. atunci cand bancile au marit dobanzile cu mai mult de jumatate pe motiv ca a inceput criza milenium a stat in banca ei ( a marit totusi dobanda cu 1.5% dar a inapoiat suma in urmatoarea luna cerandu-si scuze printr-o scrisoare)

  Nu tin cu milenium si nici nu lucrez la ei dar chestia cu bitman nu e ok…
  @spuick3ru : Bcr si brd sunt cei mai importanti jucatori in programul prima casa

  1. hai mai, chiar nu lucrezi la millennium? Cine sa te creada cand aperi cu atata indarjire numele bancii?! Iti spun eu, sunt cele mai nepotrivite produse de pe piata bancara, adica nu se pliaza nicidecum nevoilor populatiei. Unde mai pui ca au cei mai slab pregatiti angajati…Daca as fi pusa in situatii si pozitii de decizie, as eradica de pe piata toti acesti asa zisi investitori care isi fac de cap in Romania, transforma clientii si angajatii in slugi si datori vanduti. Pace buna sa ai!

   1. CATE DREPTATE ARE FLORENTA…DE FAPT EU CRED CA UNUL CA EL DIN ASTA TARIESTE — SA SCRIE COMENTARII POMPOASE PENTRU TOTI CARE IL PLATESC …DATI-MI VOIE SA VA STERG PE UMAR DE PRAF….TE-AI PUS CU FEMEIA ALEX ..TE-A MIROSIT TOVARASUL 🙂

 3. Nu numai ca face reclama, dar reclama aia e hidoasa. Urasc si baba aia cum danseaza. E o reclama naspa! Oricum Dan Bitman e acolo cu banda Holograf, nu singur, asa ca nu i se poate imputa statutul de consilier, zic eu.

 4. Sunt de acord!! Baba aia e super enervanta!! CE CAUTA IN RECLAMA?? Ce sugereaza ea?? Ce ar trebui sa intelegem??
  Reclama e oribila intr-adevar!!
  Iar Bitmap intr-adevar nu e acolo cu rolul de consilier, ci de lead singer la holograf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.