home to blog Bitdefender, proiectul Gonzales

Bitdefender, proiectul Gonzales

Bitdefender mai fac un antivirus, ceva mai light. L-au denumit Gonzales si e in versiune beta. Voi puteti sa castigati un laptop cu baterie solara daca gasiti bug-uri ale antivirusului.

Am restartat calculatorul la 18:25, la 18:50 am reusit sa pornesc firefox-ul. Antivirusul imi afiseaza imaginea de mai sus iar toate butoanele de pe el sunt ineficiente, adica nu-mi porneste nimic. Si orice de pe sistem ingheata din cand in cand, fara sa aiba activitate pe disk sau fara sa se duca procesorul in incarcare. Outlook-ul nu raspunde si nu vreau sa-l killaresc pentru ca am fisiere de 8 giga de mailuri si n-am cand sa le rescanez.

Acum eu ce fac? Pe bune de nu vreau sa ii ajut pe astia de la Bitdefender, dar cu ce?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Bitdefender, proiectul Gonzales

    1. awake era aia :))

      sunt intr-o retea de ~muulte calculatoare. In acelasi network/ip class. e suficient sa zic ce broadcast e si ca comportamentul asta e tipic de buffer overflow in placa mea de retea:(

      1. Eu unul *sper* ca nu aveti toate alea multe ip-uri in aceeasi subretea (domeniu broadcast), altfel trebuie sa va cam dati adminul afara… VLANs rings a bell?!? 🙂

  1. cred ca se rezolva cu un simplu uninstall…nu ti-a zis mama, tata, fratele sau astia de mai sus ca nu e bine sa il folosesti pe sistemul tau pe care lucrezi? ca s-ar putea ajunge la un mai complicat reinstalat de windows, nu de alta.

  2. si eu am ramas masca cand am vazut mesajul Scanare automata in asteptare, desi incercasem sa accesez tot ce parea “clickabil” in interfata antivirusului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.