home to blog Bilete gratuite la Cupa Mondiala

Bilete gratuite la Cupa Mondiala

De cand am ajuns in Africa m-am mirat de cat de multi africani au venit la stadion. Si in mirarea mea ma tot intrebam de unde naiba au africanii 120 – 160 de dolari americani ca sa vina la meciuri si nu la un meci ci la mai multe meciuri.
Asa ca am vazut o tipa pe acolo si am intrebat-o de unde are bilet:

Adica astora li se dau bilete gratis la meciurile de la cupa mondiala la scoli. Si daca nu vine copilul la meci, atunci vin astia mai batrani, africanii mari. Iar asta se intampla pentru ca nu sunt suficienti de multi suporteri straini. S-au anuntat pana acum doar 300.000 de turisti straini in Africa. Daca acestia vor mai creste e putin probabil pentru ca echipele s-au imputinat, asa si meciurile.

Dar totusi daca cunosti un african si stii pe cine sa intrebi, unde sa intrebi si de la cine sa ceri, poti face rost de un bilet la cupa mondiala la un pret extraordinar de mic, daca oficial ele in grupe s-au vandut cu 120 – 160 de dolari.

12 thoughts on “Bilete gratuite la Cupa Mondiala

 1. ce va mirati..se practica si in romania. cfr da la fiecare meci bilete in scolile din cluj,altfel nu s-ar aduna la meci nici 1000 de platitori, iar la finala cupei preotul din comuna baciu si primarul din mociu au facut liste in sat cu cei care vroiam sa mearga la meci pe cheltuiala clubului.

 2. este un fenomen intalnit si la cfr,care da bilete gratis la scolile unguresti si penticostale din zona periurbana a clujului.

 3. esti un mincinos total neinformat!
  S-au dat bilete CU PRET REDUS doar la cei care au lucrat la stadioane
  Negrii sant iubitori de fotbal si prefera sa mearga la culcare flamanzi dar sa vada un meci bun de fotbal
  ceea ce din pacate marile formatii europene n-au fost in stare sa ne arate!Afara cu aroganta alba!
  Cat despre cati suporteri au venit in tara mai informeaza-te!! Esti total neinformat si scrii minciuni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.