home to blog BeerTweetMeet

BeerTweetMeet

Cu o groaza de E-uri, ne-am vazut aseara iarasi in echipa extinsa la #beertweetmeet. Adica bere moka de la Ursus, distractie moka de la karaoke, rasul meu si multa lume care a vrut sa se descarce dupa o saptamana agitata.

Cum eu nu-mi amintesc niste chestii de aseara, va las sa vedeti oarece poze de la Adrian.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “BeerTweetMeet

 1. Scuze de offtopic… Piticule, sper că vezi acest mesaj
  Văd că m-ai banat de la Realitatea forum, iar la mesajul de uimire nu îmi răspunzi.
  Nu că aş muri eu din asta, dar e absolut incorect.
  Ştii de ce m-ai banat? Pentru că un ameţit nu e în stare să înţeleagă ceea ce am scris.
  Eu, chiar dacă am spus-o mai cudat pentru a atrage atenţia, am spus ceva cam aşa: “Protestez împotriva faptului că X a spus că Y e un bou”. Cel care ţi-a dat telefon a luat doar finalul şi ţi s-a plâns că am zis că: ” Y e un bou”. Pentru că asta făceam: protestam pentru că cei de la Antena 3 vorebeau de artista respectivă ca şi cum ar fi deja moartă. Deci practic, zicem ca ameţitul ăla, că alt cuvânt n-am.
  Asta mi-a dovedit că nu ai înţeles despre ce e vorba, simpla acuzaţie ţi se pare că e destul, nici nu contează care e adevărul. Nu ai încercat să vezi despre ce e vorba, ai lat direct măsuri. Parcă ai lucra la un trust media…
  Poţi repara gestul ridicându-mi banarea. Nu banarea mă enervează ci gestul tău. Dacă zicea că ţi-am făcut ceva grav, nu verificai? Mă împuşcai direct?
  P.S.
  1.. Transmite-i te rog prietenului tău care zici că ţi-a dat telefon şi s-a plâns, ori să citească mai atene ceea ce citeşte, ori să se lase de de chestii care îl ameţesc. Îi dăunează.
  2.. Am o întrebare: Ai pus în regulamentul forumului un punct nou conform căruia: “Administatorul va bana pe orice user dacă va primi un telefon prin care cineva îşi exprimă nemulţimirea pentru unele lucruri pe care acesta le-a afirmat” ? Nu de alta, ci să ştiu şi eu.
  Gata, acum dacă ai citit n-ai de cât să ştergi acest mesaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: