home to blog Becali arestat ! Tara e in sarbatoare !

Becali arestat ! Tara e in sarbatoare !

Becali arestat! Unii au zis ca dau de baut, altii se fac ca nu e interesant acest subiect, dar toata lumea vrea sa savureze spectacolul.

Tara e in sarbatoare, lumea e fericita. Eu va zic ca sunteti idioti.

Daca te bucuri de necazul altuia nu esti cu nimic mai bun decat el. Daca te bucuri ca e arestat Becali, inseamna ca nu te bucuri deloc de ce a facut el. Sau sa nu fi fost Becali si sa ne uitam la Rapid care n-are bani sa ramana in liga 1, in timp ce Gigi a schimbat cate ceva pe la stadionul ala.

Dar sa trecem peste. Diseara mergem sa bem, tot n-am inteles cine da de baut, dar mergem sa bem :D)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “Becali arestat ! Tara e in sarbatoare !

 1. becali e un MARE hot. hotii de masini sunt gainari. daca trebuie sa aleg care dintre ei vor merge la puscarie, il aleg pe becali.

 2. Incredibil stimabililor cum am cazut in capcana basescianului. Acest subiect tine de 2 zile primele pagini ale ziarelor si este subiectul numarul unu la TV. De parca nu am avea atatea subiecte de expus si de dezbatut (doi si un sfert, popoviciu, mircea basescu). Este de-a dreptul penibil modul in care se incearca manipularea populatiei prin acest subiect de 2 bani cu 0 credibilitate. Nu tin partea oierului, ca ar fi destule pentru care merita sa stea inchis, dar cum vine asta: pagubitul arestat si vinovatii in libertate?Niste hoti ordinari, care din agresori au devenit victime peste noapte…se face atata tam-tam cu 3 armate de mascati, o inregistrare care nu dovedeste nimic. Sincer, o incercare jalnica de diversiune a domnilor procurori ajunsi circarii Romaniei.Domnu’ Jiji,pac pac, se pare ca ai suparat pe cineva acolo sus.
  De mass-media din Romania….n-am cuvinte. Oare sunt toti cumparati politic?….Oare numai are nimeni curajul sa spuna lucrurilor pe nume? Si mai vor sa fie respectati cand se dau cu hotii si actioneaza la comanda politica. Imi rezerv dreptul de a fi sceptica si de a avea serioase indoieli asupra acestui subiect.
  Cateodata imi e rusine ca sunt romanca. Cu ce oi fi gresit sarac popor roman, de ai parte numai de rele?
  Imi e scarba dragi conationali…de-a dreptul scarba

 3. Becali a fost arestat pentru ce a putut fi incriminat. E mult mai vinovat decat atat asa ca nu-l mai plangeti. Pacat ca arestarea a fost comandata probabil

 4. Cred ca sunt multi care nu inteleg despre ce este vorba in arestarea lui Becali.

  Nu pot sa inteleg cum de cineva se poate bucura de faptul ca l-au arestat de Becali. Daca sumam punctele pozitive cu cele negative, Becali cred eu, e mai mult ca aprobat.
  !!!

 5. SA VA IA DRACU PE TOTI CARE JUBILATI PENTRU NECAZUL UNUI OM CU MARE SUFLET! SINTETI NISTE CIINI DACA VA BUCURATI IAR TARA NU E IN NICI O SARBAROARE! DIN CONTRA! OAMENII TIN CU EL PENTRU CA I SE FACE O MARE NEDREPTATE SI CHIAR NU MERITA!!!!!!!!!!!!ANDREEA DIN FRANTA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: