home to blog Bancomate pe Auto.ro

Bancomate pe Auto.ro

Cand vine vorba de benzinarii de unde sa ne luam becuri, combustibil sau lichid de parbriz sa vedem cum mergem pe strada, romanii sunt mai relaxati si zic ca lasa ca merge si asa. Dar cand vine vorba de bani, nu prea. Si spre exemplu ai plecat undeva sau te afli in calatorie si vrei sa scoti bani de undeva ca masa la restaurant se plateste doar cash (pentru a face evaziune fiscala usor), ce te faci?

Pentru asta cred ca abia acum s-a facut completa aplicatia auto.ro. Acum cand au venit cu lista bancomatelor din Romania pozitionate pe harta. Sa zicem ca esti in Pantelimon si vrei sa iti iei ceva de la chiosc si nu ai decat cardul, de unde scoti bani de la bancomat? Iei aplicatia auto.ro de pe telefon (android sau IOS) si dupa ce te localizeaza, iti spune care e cel mai apropiat bancomat.

Asa mai poti gasi acolo benzinarii, serice-uri auto, spalatorii si alte lucruri de care chiar nu aveti nevoie.

Dar ce mai puteti face in aplicatie, puteti sa trimiteti stelute pentru locul care v-a placut mai mult, sa scrieti parerile voastre sau sa corectati un loc eronat sau care nu mai e de actualitate. Ceea ce e bine.

4 thoughts on “Bancomate pe Auto.ro

    1. Pentru ca “inventatorii” aplicatiei au apreciat ca daca ai masina, ai si bani de benzina…, iar daca ai bani, ai cont… si daca ai cont, ai card…, iar daca ai card, iti trebuie bancomat…, iar ca sa mergi la bancomat iti trebuie masina… si daca tot te duci cu masina, bagi si benzina…, iar pentru asta iti trebuie un card si daca ai card… Logic, nu? 🙂

  1. @Daniela: pentru ca pleci la drum prin tara, sofer fiind si ai nevoie sa stii unde exista bancomate intr-un oras pe care nu-l cunosti!

    Acum intelegi utilitate? 🙂

  2. Deocamdata pare inutila aceasta aplicatie, dar nu se stie niciodata cand vrei sa cauti un bancomat, dar nici nu iti trece prin cap pe auto.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: