31 thoughts on “ba tzarane

 1. nu vad care e problema cu barbatii la inot sincron…park trecusem peste mentalitatea cu: barbatii box femeile :balet. sau ink ne incapatzanam sa fim “narrow minded”?

 2. Mari, eu ma refer STRICT la faza cu meciurile, sa trimiti femei la meciuri. ca si reporter nu cred ca nu stia ca la evenimente ca acesta nu se arunca cu petale de flori ca sa zic asa, ca om de stiri stii la ce sa te astepti.
  si scuze, daca s-a intamplat ce s-a intamplat nu cred ar fi patit ceva daca astepta pina sa i ia interviul sau ce o fi fost. da?
  si mie imi place fotbalul(cred ca se vede) insa tin si la viata mea (mai mult). ce mi-e pe stadion ce mi-e la tv?(nu, nu fac o pledoarie sa se uite toata lumea la meci de la tv, imi expun doar parerea)
  In consecinta, tu crezi si expui in ce crezi , si eu la fel.

 3. Referitor la faza cu “goana asta dupa subiecte la cald”…e vb de cerere si oferta.Oamenii sunt cei care indirect ii obliga pe jurnalisti sa participe la aceasta “goana”.Dak telespectatorii ar fi nepasatori fata de aceste subiecte fii sigura ca si reporterii ar lupta mai putin pt ele.
  Referitor la meciuri:e adevarat ca se stie ce se intampla la meciuri,dar aici era vb despre un interviu,nu despre ceea ce se intampla intre suporteri in timpul meciului.Faptul ca Steaua a pierdut sau ca Anamaria poate era prea insistenta(nu avem cum sa stim) nu ii scuza reactia lui Becali.Ratiunea se presupune a fi mai presus de instinctele de moment.
  P.S.:Nu tin minte sa fi afirmat ca nu ai voie sa exprimi ceea ce crezi.Credeam ca e de la sine inteles ca fiecare are voie sa comenteze acest fapt asa cum doreste. 🙂

 4. intr-o societate competitionala exista invingatori si invinsi. invinsul evident ca iese sifonat din competitia respectiva. din momentul in care incepi o discriminare, o duci pana la capat. din pacate pentru femei, nu poti spune “nu da in ea” daca acelasi lucru i s-ar intampla si unui barbat. asta daca vrei sa tii la non-discriminare.

  altfel suntem niste ipocriti.

  iar apropo de subiectul fotbal (in general, nu numai steaua), o mentalitate de turma isi merita ciobanii.

 5. si totusi..de ce nu s-a auzit ca a bruscat-o sau ce i-a facut. gata//.m-am gandit..nu vreau sa stiu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: