home to blog Ba … pitzipoanca sau nu?

Ba … pitzipoanca sau nu?

Asta e pitzipoanca sau nu?

Stiu … a vazut-o toata lumea, dar pana la un punct, dupa care trebuie sa le zici stop … astora care lucreaza in presa … doar pentru placerea de a se vedea in fata camerei de luat vederi. Sau ce naiba va vai invata la facultatea aia de 2 lei?

Si mi-am mai amintit de o fata care isi injura proful de televiziune fara sa inteleaga ce se intampla la cursurile lui.

21 thoughts on “Ba … pitzipoanca sau nu?

  1. vezi de ce`mi place mie de despot :>
    oricum sunt curioasa daca tipa facea reportaje ianintea alegerilor si trebuia sa faca sondaje de opinie 😀

  2. Mie sincer mi se pare atitudinea lui Despot o manifestare a aburilor din creierii “vedetelor” din Romania zilei de azi. In timp ce nici cu prezentatoarea nu imi e rusine (desi nr trupelor care canta != nr trupelor care au cantat inaintea lui X), atitudinea lui mi se pare ieftina si de prost gust. Ce s-a intamplat cu ceea ce se numea 7 ani de acasa? Dar cu bunul simt? Dar nu, “vedetele” au pierdut pe drum o parte din lucrurile care ne fac pe noi oameni, iar pe ei corpuri imbibate cu prostie, bautura, tigari cu marihuana si mai ales cu o doza serioasa de nesimtire.

    Si ma intreb pe final: who the heck is Despot?

  3. Pt Andrei: Vita-de-vie chiar inchidea seara…deci intrebarea s-a repetat…fii atent la detalii….Iar PT SAMAREAN….frateeeee…lasa-ne cu frectia asta cu 7 ani de acasa…

  4. Ce-aveţi, mă, cu fata? Băuse şi ea un cocktail de binefacere, de… Despot putea să o pună la punct cu fraze mai bine alese, dar nu mai făcea accesări pe Youtube. Iar să pleci de la ea să ajungi la facultatea de jurnalism e cale lungă. Eu mă întreb dacă unii au făcut şcoala primară, nu facultatea de jurnalism.

  5. Nu o cunosc pe gagica si nici pe tip. Tipa e din alta dimensiune, e chiar comica. Iar legat de intervievat, tarani sunt in toate mediile, in plus footbalisti din .ro sunt oarecum din default fara bun simt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: