home to blog Avertizari pentru jurnalisti

Avertizari pentru jurnalisti

Tom Scott e un baiat care a scos niste semne de avertizare pentru jurnalisti. Etichetele astea nu fac decat sa stampileze tipurile de articole pe care le vedem in ziare. De la articole platite, la tipul de articole de care jurnalistul nu are habar sau la cele scrise ca sa fie acolo.

Totodata, le ofera si la tradus pentru cei care le doresc.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Avertizari pentru jurnalisti

 1. Si jurnalistii au sefi, asa ca avertizarile sunt bune doar ca teorie. totusi e ca un mini-dictionar pentru mine, omul care nu stie cu ce se mananca jurnalismul. 😛

 2. piticu te rog ajutama :am o problema.In fiecare weekend ma duc la tara si am un vecin care are wirless wifi d-link,care nu este securizat si bunicii mei nau internet ma conectez la wirlesuu lui(iam cerut voie) si internetu nu merge,dar eu sunt conectat.Daca ma duc la o distanta de 100-120m de router cand semnalul ii doar o linie merge netu(dupa cateva zeci de reconectari) si daca ma apropii de router imi zice ca no intrenet access.As vrea sa stiu cum pot rezova aceasta problema sa ma lase sa stau pe net si cand sunt aproape.

  1. lol.

   setarile de DNS!

   aka el iti aloca niste nameservere ale lui, dar poate alea nu functioneaza sau merg cand au ele chef. asa ca recomand sa folosesti unele generale ale rds 193.231.236.10 / 193.231.236.17 sau alea de la google, dar mai bine rds-ul ca`i metro

   1. merge cand ii semnalu foarte slab (download 100kb),dar trebui sa ma conectez si deconectez de 20 de ori ca sa mearga

   2. nu ma n-are voie … e nasol. pe alte wireless-uri face la fel sau nu ai mai folosit?
    daca n-ai mai folosit, incearca un reinstall de placa de wireless si sterge toate retelele memorate de calculator si conecteaza-te iar

   3. da, pai atunci e din wireless. dupa cum vezi pentru ca nu e al tau, am preferat sa nu`l bag in discutie 😉 cam de asta.

    Acum … daca vecinul tau e de treaba, vezi cum se conecteaza la net, ce setari are, etc, atunci da un reset factory settings pe wireless-ul ala: butonul din spate. Si reseteaza-i doar setarile sa se conecteze la net. Default ar trebui sa mearga ….

    tu ce faci te duci pe campuri la ora asta?

 3. in primul rand am si eu router acasa:)),in al doilea rand nu mam dus pe campuri ca imi ard hdd la temperatura:)) asta(cred ca stii si de ce) AM MASINA!!.Se conecteaza normal,nu el si lo instalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: