home to blog Avem atentate cu bombe

Avem atentate cu bombe

In final avem atentate cu bombe. Fie ele si artizanale, sau puse cine stie unde. Chiar daca sunt luate de catre altcineva, avem atentate cu bombe. Ceea ce e dragut, parca era si timpul.

Parca era de ajuns cat am stat pana acum si cat am furat pana acum. E bine ca avem atentate cu bombe, dar ar fi mai bine ca ele sa fie directionate fata de cine trebuie. Cineva spunea ca un atentat cu bomba e o urma de civilizatie. Iar cum civilizatia inseamna sa fie o jungla unde oricine se lupta pentru supravietuire e bine sa avem si atentate cu bombe zic eu.

Important ar fi acum sa avem un pic mai multa atentie la ce sacose ridicam de pe strada, mai ales daca au vreun destinatar trecut pe ele. Si totusi, de ce naiba sa le luam?

Rectific, am fost completat de catre Gabi:  Stirea e ca in Romania se fura pana si bombele.

12 thoughts on “Avem atentate cu bombe

 1. e un pic tragic ce s-a întâmplat cu acel om(pentru că a fost rănit destul de grav,din ce am înţels) dar şi-a făcut-o cu mâna lui…poate aşa se mai învaţă şi românul nostru că nu tot ce găseşti părăsit pe stradă se fură.

 2. Bravos! Într-adevăr e foarte bine să fie atentate cu bombe. Sunt curios ce-ai mai spune dacă un membru al familiei tale ar deveni “victimă colaterală” al unui astfel de atentat. Nu-mi vine să cred ce citesc aici la tine… Şi zici că eşti jurnalist?

  Ştiu că întrebările mele sunt retorice (a se citi nu vor primi răspuns); toţi blogerii mari citesc pe diagonală.

 3. “[…] avem atentate cu bombe. Ceea ce e dragut, parca era si timpul.”

  Piticule,
  Cumva te-a durut capul de la bautura, si-ai inghitit pilulele prietenei in loc de advil? Cum dreq poti sa spui ca e dragut?

 4. Ook. Renuntam la mersul cu trasportul in comun. O alta varianta e ca e unul care s-a saturat de spiritul “strângător” al românilor a decis să ia măsuri

 5. Piticule, am stat 4 ani cu tine in aceeasi clasa in liceu!!! Am impartit tigari si multe pauze si ore tampite!!! Te bat de iti suna apa in cap!!! Ai innebunit???? Cum adica “dragut”???? mrrrrr Cum poti sa crezi ca e dragut cand un om a suferit (chiar daca pe seama prostiei)???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.