home to blog Astia se cearta pe bani care nu exista

Astia se cearta pe bani care nu exista

Mie-mi place scandalul asta de la parlament.

Astia se cearta pe bani care nu exista, ca n-au bani de unde sa plateasca salariile si pensiile. De altfel, am vazut de dimineata liderii de sindicat care negociau in parcare cu ce masina sa plece la miting, din ciclul daca n-are clima nu merg cu ea ca e cald, nu vreau sa merg cu geamul deschis.

Poze de la Catalin

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Astia se cearta pe bani care nu exista

 1. Ce sunt astazi nu se pot numi proteste.
  Degeaba protesteaza persoane de peste 45 de ani care deja nu mai au nicio forta, degeaba se protesteaza cu marionete carora li se da foc sau altfel de jucarii, ca oricum nu se rezolva nimic.

 2. Cred ca oamenii nu mai stiu senzatiile petrecute in mineriada cand au navalit minerii atunci a fost protest in toata regula dar ce sa facem persoanele “batrane” vorba ta A.Dragos sunt la protest tineretul de ce nu participa chiar mi-a placut de Victor Ponta dar ce sa schimbe el Guvernul ca si Emil Boc insasi a recunoscut “Cand am avut bani am facut tot felul de pomeni prin Parlament” da multumim Domnule Boc pentru aceasta informatie si de ce ati facut pomana cand toti acesti bani ajutau aceasta tarisoara uitata de mult pentru economia sa de ce inainte economia era in crestere cand era acel “monstru dictator” Nicolae Ceausescu el recunosc ca au fost vremuri grele ca nu se gaseau prea multe alimente dar acum avem mancare si nu avem bani pe cand in vremea lui “Ceasca” erau locuri de munca te luau de pe strada si te duceau la munca si nu existau “n” Partide erau 2 dupa cum imi aduc eu bine aminte noi putem schimba o tara cu marionete sau manechine incendiate nu mai bine le dam noi foc lor care iau bani si ei dorm in scaune.Ei ce cred ca un om mai necajit nu i-ar prinde bine niste bani si acum am vazut “o poveste”
  Un Miner: Tovarase Ceausescu de ce ala are casa,bani si tot ce vrea?
  Ceausescu: Tovarase miner dar tu dormi bine noaptea?
  Minerul: Da tovarase de ce sa nu dorm?
  Ceausescu: Dar tu te intrebi daca doarme ala bine?
  Deci nu ma criticati si nu ma considerati comunist dar eu zic ca era mai bine pe vremea aceea recunosc ca au fost violente pe atunci dar erau oameni civilizati nu ca acum toti alearga dupa bani dar banii sunt la astia in fund.

 3. Pentru ca e un blog respectabil… nu pot scrie aici unde-i doare pe liderii sindicali de problemele fraierilor care s-au inscris in sindicate :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.