home to blog Apucaturi comuniste

Apucaturi comuniste

Romanii nu fac treaba daca nu sunt bicuiti. Asta se stie, asta s-a intamplat dintotdeauna; ne amintim de vremurile cand se facea claca, adica iesea tot satul cu mic cu mare sa faca o strada, sau sa se culeaga graul. Si tot atunci se luau flacaii cu arcanul in armata.

Acum nu se mai organizeaza chestii din astea, drept urmare lumea nu mai munceste. Bineinteles le-a fost mai simplu sa fure, sa stea acasa toata ziua si sa manance seminte, iar apoi sa dea vina pe stat. Va amintiti cum faceam eu calculele de mai devreme ca munceste doar juma de tara? Azi au muncit putin mai multi, dar pentru asta a trebuit presa sa vina sa ii filmeze de parca s-ar fi turnat un film cu Sergiu Nicolaescu.

Si daca doar daca vine cineva si te filmeaza tu iesi la munca, sa mai facem niste telviziuni, sa se vada oamenii la televizor, la panoul electronic cu fruntasii in munca, asa probabil vom avea un pic de productivitate.
Ar merge? Nea Prigoana … ia vezi cum iti dau idei, cei mai bravi muncitori ai zilei de pe platforma Republica.

9 thoughts on “Apucaturi comuniste

  1. Bicuiti?

    Biscuiti sau biciuiti. Bicuiti poate sa se refere la: arsi cu bricheta BIC sau rasi cu lame BIC… 😀

    Ar fi mers si “shpaguiti”!

  2. Si eu tot la biscuiti m-am gandit :D. Cred ca e timpul sa papam ceva.
    Problema e ca incep sa se obisnuiasca si cu filmarea. Iar rusinea e ceva rusinos la randul ei, dovada emisiunile care promoveaza lenea si lipsa de initiativa. Si care… mai au si succes.

  3. astia suntem. stiti raspunsul la intrebarea “ce face mult zgomot, consuma mult combustibil, isi termina sarcina foarte greu si taie merele in 5”? Raspuns: “aparatul romanesc de taiat mere in 4”. asta e! intr-adevar, doar cu biciul merge dar partea proasta e ca asta nu garanteaza ca treaba merge bine…

  4. Nici biciul nu mai face faţă! Singurul motiv pentru care au ieşit la muncă e faptul că vor apare pe sticlă şi îşi vor suna cunoscuţii să se uite la ştiri că a devenit vedet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: