home to blog Aproximativ campanie electorala online

Aproximativ campanie electorala online

La Politica 2.0 am stat si i-am urmarit atent pe acei politicieni prezenti in sala. Nu neaparat ca pareau interesati de ce se vorbea, ci erau prezenti acolo ca sa fie pozati si sa fie vazuti la evenimentul ala.

Intre timp a inceput campania electorala si in afara de un viral nu prea mai e nimic altceva in online. Nu avem nimic mai mult decat pagini ale unor candidati clasice, prezentarea candidatului facuta de o echipa de campanie, fara personalizari, fara personificari si asa mai departe. Iar astea sunt facute ca sa fie, din ciclul sunt la sedinta la Palatul Victoria.
Daca editia trecuta Naumovici, acest guru al publicitatii romanesti, n-a facut mare branza, de data asta apare un altul, Kristiano Tabasco, care vrea sa fie platit cu 20 de euro pe vot.

De ce o sa am eu impresia ca o sa rad mult si bine intr-o campanie electorala … hibrida, atat timp cat nu mai stiu ce vor si cum vor asta … dragii nostri candidati.

5 thoughts on “Aproximativ campanie electorala online

 1. “Nu avem nimic mai mult decat pagini ale unor candidati clasice, prezentarea candidatului facuta de o echipa de campanie, fara personalizari, fara personificari si asa mai departe.”

  Asta se intampla deoarece este un lucru destul de nou in Romania, de a duce o campanie politica pe Internet. Din punctul meu de vedere, in cativa ani, asa se va face de fapt campania. Pana atunci, politicienii vor avea tentative, mai mult sau mai putin reusite, de a se apropia de oameni si de a afla parerea lor.

 2. Se pare ca am avut aceeasi sursa de inspiratiune … si ma refer la respectivul comunicat de presa.

  Asadar, intrebare intrebatoare:

  Who, the f… is Tabasco?
  Ca m primit zeci de mailuri … si nu stiu ce sa le mai zic oamenilor!

 3. De ce ar fi interesaţi, campaniile online sunt doar o funcţie de support pentru acţiunile lor, ei nu văd în faţa ochilor decât fotolii de senator şi deputat. Nu îşi dau seama că pentru asta trebuie să mai şi muncească. Se mulţumesc doar cu ce le oferă partidul, prietenii, cunoscuţii, foarte puţini doresc să înţeleagă ce este cu onlineul ăsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: