home to blog Aparatorii cainilor maidanezi

Aparatorii cainilor maidanezi

Voiam sa ma leg cumva de stirea ca postacii decredibilizeaza internetul. Iata:

Partea trista e ca din cauza unora ca astia, altor cretini iubitori de animale si asa mai departe eu am mailul blocat de mesaje de acest gen. Hai sa le dam voie sa isi exprime parerea. Dar le urez sa moara si ei alaturi de cainii aia pe care vrem sa ii eutanasiem.

Pentru ca e usor sa dai mailuri, dar e si mai usor sa nu faci nimic. Asa ca daca tot nu vreti voi sa faceti nimic, relaxati-va si lasati-i pe aia care vor sa aiba grija de caini sa o rezolve.

Poza via Piggie.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Aparatorii cainilor maidanezi

  1. 🙂
    In Bacau, Primarul nu ia in calcul decizia Parlamentului si a gasit o locatie unde ii aduca pe toti, are sponsori ca sa ii hraneasca si cica i-a impacat pe toti… oare?!

    Nu vreau sa se omoare caini dar daca ne dorim civilizatie, hai sa urmam si noi exemplele altora (in Franta, Italia, Germania – cainii sunt eutanasiati daca nu au stapan si nu ii revendica sau adopta nimeni.)

  2. O administratie care nu ajunge la inima oamenilor buni nu este eficienta.Aceasta guvernare va intra in istorie ca cei ce au impins pensionarii la sinucidere,care au taiat drepturile asistentilor sociali pentru copii orfani si handicapati si care au ucis cainii.Ce va urma?probabil vor fi ucisi bolnavii de cancer,diabet, boli cronice…ca sa nu se mai incurce si de astia.Sa nu uitam insa exemplul istoriei si al Bibliei:sangele cere intotdeauna razbunare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: