home to blog Anuleaza-i votul daca poti

Anuleaza-i votul daca poti

Zilele astea a inceput o campanie interesanta pe Facebook, in care sunt taguiti oameni sa iasa la vot. Partea buna din toata campania asta e sloganul pe care l-am vazut anuntat adineauri. Daca nu iesi la vot “Fă o să ajungă apelativ național”.

Si daca tot nu iesi la vot, gandeste-te ca astfel nu i-ai putut anula votul doamnei din imaginile astea, doamnei fă din imaginile astea:

Ce e mai rau, e ca imaginile astea au fost vazute de vreo 50.000 de oameni, pana acum, asa cum raporteaza Facebook. Ce e si mai rau, e ca din aia 50.000 doar maxim doi, trei vor dori sa ii anuleze votul lui fă aia, care nu stie sa gandeasca, care nu gandeste si care tine o placa stricata, pentru ca asa a auzit-o ea.
Si v-am mai explicat asta o data. Fiti atenti la argumentul parintilor vostri si ai pensionarilor de la voi din bloc. Ei au muncit 15 ani deja, ei considera ca au dreptul la pensie, nu ii intereseaza de unde o iau. Nu ii intereseaza ca tara nu merge si ca tara nu produce. Daca ar fi dupa ei, sa se aleaga praful de tara asta, doar sa aiba ei pensie. Si ei au pensii. Si …

foto_98500

Ei nu se gandesc ca pentru pensiile alea, noi avem nevoie de investitii, de locuri de munca, de o dezvoltare durabila a Romaniei. Ca nu le platim doar lor pensiile acum, din banii imprumutati de la FMI si Uniunea Europeana. Ci ca avem nevoie sa ne platim inca de acum si pensiile noastre. Dar nu-i nici o problema, suntem o tara de asistati sociali. Si despre asta am mai scris anii trecuti, aici si aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Anuleaza-i votul daca poti

  1. Si o sa iti dea neamtu’ toate astea. Atata timp cat nu muncim po’ sa vina si Papa de la Roma si tot vom progesa lent. Asa e firescul lucrurilor dupa ce am avut 4 regimuri de dictatura…

    1. Tot ce trebuie sa faca “neamtu'” e sa nu mai dea bani la asistatii pe degeaba. Vezi cum toti “brazilienii” se vor apuca de munca daca vor sa manance! Vezi cum vor mai lucra inca 5 ani “batranii”, inainte sa se pensioneze. De-ndata si-ar da seama zeci de mii, ca de fapt nu sunt bolnavi. Vezi cum s-ar lupta fiecare cu seful sau sa puna dracului salarul normal in cartea de munca, ca la pensionare sa nu se mire ca avea salar de director si acum de ce are pensie de taran. Vezi cum s-ar descoperi ca de fapt din zecile de mii care primesc pensie de revolutionar, sunt cateva sute de revolutionari. Da, va fi dureros la inceput. Dar cum spun si americanii: desperate times call for desperate measure.

      1. Culmea e ca TOT trecutul lu` neamtu` e in ceata…nu stie cum a fact nici casele…nici cu copii nu-i e prea clar cat despre ascensiunea fulminanta nu mai zicem nimic…unde mai pui ca nu vrea sa spuna nimic despre proiectele de viitor…

  2. Scenele de anul asta imi aduc aminte de alegerile trecute. Ce e drept facebook ul nu era atat de dezvoltat, blogurile erau mult mai putine si in general accesul la net mai mic. Si totusi…chiar si atunci s-a facut o mare tevatura cu contracandidatul lui Geoana. Comunist/hot/parvenit/incult ( cu toate ca omul fuse se ambasador chiar in US si ministru de externe). Ceea ce nu pricepeti toti cei care va chinuiti sa convingeti pe net ca Ponta e bau bau este ca pe net toti sunteti de aceeasi parte. Daca apare unul care zice ca-l voteaza pe Ponta il linsati! Democratic, fireste!El e prost/comunist/bugetar…voi sunteti cei care vreti ca Romania sa ajunga urmatoarea Germanie si cei care munciti 24/7 pentru asta. Probabil o sa iasa Ponta, sincer mi se rupe. Ceea ce trebuie sa se intample e decis de mult in alte parti decat cabina de vot. Pe de alta parte chiar sa nu fie asa, oricare ar iesi, daca noi nu muncim o sa fim ceea ce suntem in continuare. Pfff…cat am scris. M-am plictisit. Spor la vot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.