home to blog Antireclama la iPad

Antireclama la iPad

Ma scuzati, Cartianu si Adevarul nu sunt pe lista mea de prioritati si drept urmare nu le-am vazut pana acum. Au trecut 4 zile. Traiasca!

Oricum, ce job are Cartianu asta la Adevarul acolo?  De ce nu s-a viralizat clipul asta pana acum?

Cine ii face o subtitrare in engleza si pentru fanii iPad, ca sa inteleaga si ei despre ce e vorba. Creativitatea in subtitrare va apartine.

Acum serios vorbind. Asta e unul din jurnalistii care nu vor intelege in viata lor ce inseamna tehnologia, ce inseamna progresul si cum trebuie sa te mulezi cu el. E va lua iPadul ca sa omoare musca pe masa sau va continua sa spuna ca presa scrisa e cea mai buna. Categoric, da!
PS. au facut astia de la Catavencu niste ceva cu subtitrare, dar astia sunt si mai tristi.

Realitatea are in appstore pentru iPad sau pentru iPhone o aplicatie de stiri gratuita.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Antireclama la iPad

  1. Mie nu mi se pare antireclamă la iPad, ci mai mult reclamă la Adevărul, cum că-i bine și online. Mi se pare și un pic reclamă pentru iPad, de genul…chiar dacă nu știu la ce-mi folosește sau poate că-l voi folosi, eu totuși l-am cumpărat.

  2. Eu nu m-am prins daca tipu’ face misto sau e pe bune atat de atehnic. Nu pare prea in varsta, si ma asteptam ca un jurnalist sa stie sa foloseasca un touch, fie de 3 inchi, fie de 10…

  3. Pot sa spun ca grigore CACAT cartianu e un cretin fara limite?
    grigore CACAT cartianu e un cretin fara limite.

    Boule, daca citesti asta, sa stii ca imi pare rau ca nu ti-am dat-o jos la Eroilor pe scari. A doua oara n-o sa ma opresc doar la a te injura…tradatorule de neam si tara.

  4. iooooi ma, da’ ce prost ii asta!! Vai, ma scuzati dle Cartianu, da’ nu, nu era vorba de Ipad 🙂

    Cu cea mai mare placere performam cand avem timp o megatraducere in Inglish. Nem tudom Ipad. Ighen, Cartianu, way to go!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.