home to blog Angajam vanzatoare

Angajam vanzatoare

Daca te uiti prin magazine peste tot vei vedea numai asta. Mai rau, daca te duci in IDM Basarab vei vedea ca sunt magazine inchise din cauza ca n-au vanzatoare. Ceea ce e si normal. Toate vanzatoarele au plecat in Italia, Spania si asa mai departe. Castiga acolo aceeasi suma pe care ar fi castigat-o in Romania, insa de 3 ori mai mare pentru ca e in euro.

Acuma, stau si ma intreb, daca salariul unei vanzatoare nu depaseste 900 de lei, cat ar trebui sa fie ca sa revina ele din europa? 900 de euro?

Pe langa asta, mai auzeam eu zilele astea pe cineva care se lauda ca vai doamne acuma putem iesi linistit in Bucuresti noaptea, pentru ca nu ne mai da nimeni in cap. Pai bineinteles ca nu ne mai da nimeni in  cap, toti au plecat din Bucuresti, acolo unde au vazut ca se poate fura mai usor, mai ales acolo unde e din belsug si fara sa se afle. Ce ar fi ca toti delicventii sa vina inapoi in tara, cum sugera nu stiu cine om politic, pai ar insemna ca la noi se va fura si se va da in cap ca in codru. Sa-i lase acolo daca nu-i prind, macar ne scapa pe noi de o grija, sau poate trimit si ei bani acasa la familii.

11 thoughts on “Angajam vanzatoare

 1. Statul roman ar trebui de fapt sa incurajeze emigrarea…Poate asa o sa reuseasca Romania sa se dezvolte. Adica…raman aici doar cei care au serviciu calumea, cei patriti si bloggerii care n-ar avea ce sa scrie daca nu sunt la curent cu ce se intampla in tara. Societate aproape perfcta, nu? Chit ca mai ramanem vreo 20 de oameni

 2. Ai uitat sa mentionezi k la noi pt. un salam furat primesti 15 ani…deci foarte riscant. In strainatate te bate 1 seara si te mai tine 30 zile la bulau.
  La noi in tara se dau numai tunuri, se vb de sute de mii de euro e altceva..

  Am un pr. e vanzator la un mag. de haine Ocean mi se pare…are vreo 7mil. pe luna…plm ce sa faci cu banii aia? Sanse ca salariul sa creasca….oare sunt? La asta ma gandeam azi….pai singura solutie ar fi sa creasca nivelul de trai, sa creasca veniturile deci sa creasca si consumul…lumea cumpara mai mult, vanzatorii au salarii mai mari, nu?

 3. dar am si eu o intrebare: priviti un vanzator/vanzatoare la fel chiar daca vinde in IDM sau vinde intr-un magazin de lux? 🙂 ramane tot vanzator/vanzatoare chiar daca magazinul e de lux?

 4. cel mai bine pt fetele frumoase sau mai putin frumoase sa se combine cu oameni cu bani sa o suga de doua trei ori si gata masina gata cariera ramania e plina de asemenea specimene numai tarfe toate femelile din romania tara de kkkkttttt muie romania

 5. tot tineretul cauta de munca si nu gaseste.de oare?yo una vreau sa muncesc cinstit si nu gasesc,de ce oare?

 6. Vanzatoare, consilier vanzari, casiera, cu sau fara experienta, posturi disponibile pe termen lung, fete intre 18 si 30 de ani, magazin haine situat in Unirea Shopping Center, CV cu poza la adresa madalina.silisteanu@gmail.com

  Shoping Top Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: