home to blog Am super server de mail

Am super server de mail

server-de-mail

Desteptii de la Adevarul asa au invatat ca se trimit comunicatele de PR. Cu atasamente de 57 de mega. Bai, cat spatiu de stocare crezi ca poate avea un mail? Cine dracu e adminul vostru de va permite sa trimiteti mailuri de genul asta?

Si Irina dupa ce a trimis un mail si s-a intors inapoi de la toate adresele, n-a stat sa verifice mesajul de eroare, ea l-a mai trimis de inca 5 ori, ca sa fie sigura.
Ma scuzi draga Irina ca am dat asta pe blog, cu tot respectul pentru colegele tale de dinainte, insa asa ceva nu se iarta. Pai ce? Mailul meu e google sa stocheze tot ce trimiti tu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Am super server de mail

  1. Cred ca trebuie sa le facem astora de la adevarul un tutorial despre cum se trimite un comunicat de presa sau mai bine le aratam exemplul celor de la Hallmark Channel care stiu sa trimita comunicate de presa pe cd cu document text in format.doc bannere in format.swf (cat si.fla) pentru editare si bannere png (cat si. Eps) pentru editare ! ASA DA ! Ca Adevarul NU !

  2. bine ca erai pe lista persoanelor care primesc cumunicate de presa de la ei. Eu, sincer sa fiu, nu te puneam. Nu vad legatura ta cu Forbes sau ce poti sa scoti tu bun din stirea asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: