home to blog Am spart o bordura

Am spart o bordura

Va mai amintiti de bordurile de la mine de pe strada, subiect de stire la televizor?
Eh, azi am spart o bordura din aia. Cum? Simplu, cum ele sunt mai inalte decat strada, am suit masina pe trotuar, ca sa o pot parca civilizat fara sa stau cu grija ca incearca cineva sa treaca neatent pe langa mine si se lipeste de mine. De urcat a fost usor, tzop pe trotuar. Distractia  a venit cand am coborat masina de pe trotuar. Cum era suita cu rotile din fata pe trotuar, am coborat usor rotile, dupa care s-a auzit un mare bum.  Ma dau jos sa vad ce am facut, nimic … dadusem cu scutul in bordura.  Pana aici toate bune si frumoase, scutul meu n-avea nimic, in schimb bordura s-a facut pe din doua, iar o bucata ciobita a cazut si sa faramitat.

Acum inteleg utilitatea acestor borduri, faptul ca ele sunt produse la calitate ISO 9001 si alte ISO, iar firma producatoare intr-adevar nu produce pe pierdere.

Multumim in continuare partidului pentru aceste imbunatatiri aduse vietilor noastre.

Pe langa asta, pe trotuarele proaspat asfaltate de la mine de pe strada, azi, PNL-ul isi facea campanie electorala pentru nu stiu ce candidat la primaria de sector. Sa le traiasca, nu?  N-au meritat sa le fac o poza, desi parca n-au voie sa campanie electorala de la data asta nu?

7 thoughts on “Am spart o bordura

  1. Pe 11 Iunie au scos bordurile vechi si a doua zi, le-au pus la loc. Dupa care s-au uitat unii la altii si si-au spus ca lipseste ceva. In a treia zi le-au scos si au inceput sa le puna pe cele noi. Ieri, cand inca nu terminasera lucrarile am vazut doua sparte sub rotile unui camion de-al lor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: