home to blog Am internet banking

Am internet banking

Spre marea mea mirare, pe langa 10 plicuri de spam, am gasit in cutia postala unul pe care scria comunicari comerciale, stampilat de posta romana. Deci tot spam as zice, dar avea numele meu scris pe el. Anca zicea ca ar fi o citatie, dar stiu ca n-am mai facut nici un viol in ultima perioada, oricum n-au cum sa ma gaseasca astia aici.

Am primit plicul cu utilizatorul de e-banking de la BCR. Spre marea mea surprindere pagina chiar merge in firefox, se misca acceptabil de bine si are cateva optiuni misto cum ar fi plata automata, programarea unei plati automate, programarea mai multor plati o data, fara a fi nevoie sa te deplasezi la banca pentru asta.
Partea misto e ca e gratuit, asta in timp ce extrasul de cont ce-l primesti acasa sau te duci sa-l ceri de la banca e pe bani. Costa vreo 50 de bani la BCR.

M-am speriat cand am vazut cati bani am in cont, pentru ca erau mult prea multi, dupa care am vazut ca scria: tranzactii in curs de procesare 687 lei. WTF maaan, traim in Romania, n-ar putea bancile astea sa ia banii din cont mai repede ca sa nu ma trezesc eu aiurea fara bani in cont, pentru ca am platit ceva la un moment dat si nu s-au materializat din cauza de intarzieri?

Pana una alta inca ma intreb daca pot plati factura de la curent electric prin internet banking daca nu sunt titular de contract. Ca iar sunt dator, pentru ca e greu sa ajung sau sa opresc la Sf. Gheorghe. Si sunt trist ca nu voi mai merge sa fac drumuri la sucursala BCR cu tipa roscata draguta.

5 thoughts on “Am internet banking

 1. Eu folosesc BT24 (serviciul on-line al Bancii Transilvania) de ceva timp si m-au surprins intotdeauna cu promptitudinea. O singura data am avut o tranzactie in asteptare si aia pentru ca era vorba de transfer international. In rest, azi mi-am platit Romtelecom si Vodafone, iar confirmarea platii mi-a venit in vreo 3 minute.

  Cu Electrica n-am rezolvat pana acum nimic, pentru ca au cont doar la BCR, dar oricum aia au casierie in zona.

  Cu platile automate cum merge? Pui tu o suma anume care e transferata lunar spre, de exemplu, operatorul de cablu?

 2. La capitolul asta ING rulz. Banii mi-i ia chiar daca sunt tranzactii in asteptare, platesc orice atata timp cat stiu contul beneficiarului si… toutl e f simplu. Ce-i drept, nu-i gratis, dar 3 RONI pe luna care sa ma scape de cozi… ma rog, daca ar fi vreun brunet cu ochi albastri la casa Electrica poate m-as gandi de 2 ori inainte sa folosesc e-bankingul 😀

 3. vai de capu meu!
  ce e asa mare branza sa ai un cont online din care sa faci operatiune bancare legate de propriu cont?
  sunt zeci de milione care au de ani de zile…
  sa primesti un plic de la banca e normal…
  provincia a descoperit america pe net.
  de aia la BBC se vorbeste despre Bhutto, iar pe realitatea-tv despre revelionu lu vanghelie.
  voi chiar meritati sa fiti condusi de ministri gen Chiuariu si sa va educe alde Adomnitei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: