home to blog Alti virusi pe messenger

Alti virusi pe messenger

Pe mine m-a fascinat intotdeauna procedeul prin care ajung niste linkuri pe messenger si cum se transmit mai departe prim mass-uri de la un prieten la altul, la altii si asa mai departe. Intotdeauna am cautat acele persoane care pot sa dea un mass, care mai apoi sa ajunga ca mass la zeci de mii de persoane, dar n-am reusit sa le gasesc.

Totusi baietii astia cu virusii i-au gasit si astfel, un calculator o data virusat se trimite mai departe la zeci, sute de prieteni, iar o data cu asta infecteaza foarte repede mii de calculatoare.

Da, bineinteles ca exista solutie la acest virus. Prima ar fi sa nu dai click pe el ca sa nu intri pe siteul virusat, sa nu iti pierzi datele personale, parole de mail sau cine stie ce alte carduri, iar cealalta solutie e sa iti cumperi un antivirus.

Pentru ca e mai bine sa ai calculatorul protejat decat virusat si sa faci asa ceva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

30 thoughts on “Alti virusi pe messenger

 1. Da si la mine deja il au vreo 4 si ce-i mai trist e ca desi au fost atatea similare tot se intampla ca oamenii sa dea click..

 2. @Petru nu intotdeauna solutia e aceea. Pot fi derivate ale virusului sau sa isi ia nume generice. Cred ca cel mai bun e un antivirus pentru a putea vedea si OS etc… Nu de alta dar cunosc multi care si-au bulit OS-ul dupa ce au incercat sa faca manual devirusarea. Si pentru a face asta iti trebuie sa ai o oarecare experienta in ale calculatoarelor.

  @relansat crezi tu? tot de 4 zile ai si experienta in linux? 😛

  @piticu face reclama la kaspersky :))

 3. Piticu nu prea are credibilitate in asemenea momente, cand recomanda Windows 7 (care e foarte fain, de altfel), Kaspersky sau Internet Explorer. ;)) Cititorii fideli stiu unde e reclama ascunsa si tin cont de existenta ei. 😀

 4. ba sunteti cu capul ce dracu aveti?

  am pus o problema, am pus un link pentru o rezolvare care mie mi-a placut si m-a multumit
  nu e nici o reclama ce puii mei

 5. :)) Cristi, e ciudat sa recomanzi un produs ca fiind rezolvarea (Rezolvarea) problemei, produs care are si reclame pe blog. Nu te-a condamnat nimeni, doamne fereste, dar userul poate deveni sceptic dupa ce vede ca recomanzi produsele la care faci reclama. Cred ca asta face parte din psihologia consumatorului satul de reclame. Consider ca e o reactie normala. ;))

 6. orice antivirus ai avea, nu poti inlocui creierul necesar sa nu dai click pe toate tampeniile care sosesc pe mail, pe messenger, mai ales cand suna a coduri nasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: