home to blog Alt concert fara bilete vandute

Alt concert fara bilete vandute

Una din formatiile care mi-au placut cand eram tanar, Cranberries vin sa concerteze in Capitala. Dupa ce concertul era programat pentru stadionul Arcul de Triumf, acum se muta la Zone Arena ca nu s-au vandut suficiente bilete.

Daca va ganditi ca Zone Arena e un spatiu deosebit pentru concerte, va inselati. E un spatiu viran peste care s-a pus niste balast, s-a pus o scena, s-a facut un fel de amfiteatru si iata locul de facut concerte. Pe marginea strazii, fara nici o noima, fara nici o parcare, fara o organizare normala. Da, buda la Zone Arena e facuta conform standardelor, la fel am vazut si pe stadioane in Africa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Alt concert fara bilete vandute

  1. Loc de parcare este, peste balastu ala este un fel de placaj, restu locului in spare e lasat asa nu se fol, e un loc chiar bunicel de concerte restranse si cranberries nu mi se par un fel de ACDC deci.. partea proasta e faza cu scaunele de plastic adunate parca de la carciumi..cand e cu scaune..cand nu emrge si asa..ca la romani:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.