home to blog Alo, RADET? Caldura!!

Alo, RADET? Caldura!!

Suntem pe 19 aprilie 2010, in plina primavara. Afara au inflorit copacii, frunzele sunt verzi, lumea se da la tricou si pantaloni scurti, masinile merg cu aerul conditionat pornit sau cu geamurile deschise.

In aceste condtii, in Bucuresti, RADET furnizeaza caldura. Pentru ca ei pot, pentru ca probabil niste mosi sau babe au facut reclamatii ca lor le e frig noaptea stand cu geamurile deschise si invelindu-se cu un cearceaf si pentru ca astfel ne mai seaca de niste bani.

Anul trecut stiu ca s-a oprit caldura abia dupa ce a intervenit presa sa aduca in discutie pretul caldurii, dar si faptul ca inca se furniza caldura, in timp ce afara era frig. Anul asta n-au mai spus nimic, pentru ca au fost alte evenimente de maxima importanta pentru tara. Dar  nu-i nici o problema, e criza, ei nu se gandesc ca oamenii nu vor putea plati factura, ei furnizeaza caldura pentru maximul nostru confort, pentru bunastarea noastra, crezand ca astfel isi acopera din oarece costuri.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Alo, RADET? Caldura!!

 1. mhm, azi e 18 inca. 🙂

  eu zic ca ei mai fura putin acum cu caldura asta. adica … cat de greu sa fie sa dai caldura cand e cald afara? cand erau -15 mai era o problema, acum nu mai e. si chiar daca ar fi, cine observa?

 2. Ia notite : presupunand ca stai intr-un bloc civilizat ( contorizat individual ) te duci la admin si ii zici sa intrerupa alimentarea cu caldura si sa notifice RADET de chestia asta. VOI faceti asta nu RADET. Bafta ! 🙂

 3. Si eu mor de cald si nu imi convine sa platesc aiurea ca am handicapati in bloc. Cnad platesc acu inretinerea ii zic administratorei, ce apare la caldura eu nu platesc. Blocul nu este contorizat tot din vina babelor cu catei …
  @Piticu : ai o problema si la commuri, e prea mare fereastra si este acoperita de arhiva.

 4. Nu stiu cum e la voi dar la mine administratorul opreste ziua caldura
  pentru a nu mai cosuma pe partile comune. Dupa ora 6 cand omu vine acasa
  ii da drumul iar.
  Toti locatarii au repartitoare. Cine vrea caldura invarte de robinet, cine
  nu are bani sau pur si simplu nu are nevoie..le tine oprite.

  Atata timp cat afara nu au fost 3 nopti la rand cu peste 10 grade celsius
  in Bucuresti este normal ca Radetul sa nu opreasca caldura.
  Eu personal stau la parter si chiar acum am verificat si am numai 24 de
  grade. In plina iarna cu gerurile care au fost am avut si 26 de grade.
  La 24 mi se pare ok…dar de pe la 7 s-a dat drumu la
  caldura. Daca nu aveam caldura, probabil ca aveam vreo 21-22 de grade.

  La 21 de grade e cam frig, nu credeti?

 5. degeaba te duci la admin si-i spui sa opreasca daca in bloc exista babe. De gura lor orice admin se teme. Si alea ingheata de frig si la 30 de grade, cu geamul termopan inchis de 3 luni. Asa e la noi in minunata Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.