home to blog Al 4-lea om in Stat

Al 4-lea om in Stat

Vadim Tudor … vicepresedinte al Senatului.

Adica, daca il impuscam pe Vacaroiu, urmeaza seful senatului, care nu va dori, dupa care urmeaza Olteanu, iar daca Olteanu face accident de masina subit … urmeaza vicepresedintele Senatului, acolo la Cotroceni. Nimeni altul decat Vadim Tudor.

In alta ordine de idei, daca presedintele senatului de acum, Ioan Talpes, se imbolnaveste intr-o zi, sau n-are chef sa vina la o sedinta de plen … cine credeti voi ca va prezida sedinta Senatului Romaniei. … ati ghicit … nenea Tudor si Vadim pe deasupra.

Presupun ca s-a dispus deja sa se deschida si sa se asfalteze terasa de la Casa Poporului ca sa poata ateriza acolo nava lui Darth Vader.

7 thoughts on “Al 4-lea om in Stat

  1. si tocmai stransesem bani de un kalashnikov…atunci sa-l crut pe vacaroiu si sa-l tintesc pe vadim?

  2. De ce sa-l impusti ma pe Vadim?? in cate scandale, dosare de coruptie, si alte magarii a fost implicat tipul asata? nu ca as fi peremist, sau nu ca as fi, asta e doar treaba mea, sa zicem ca nu mai iese Baselu, atunci cine? Geoana? nu v-ati saturat de psd? o sa conduca tot iliescu ( din umbra ), asta o sa-l intreaca pe Ceausescu (in longevitate) ca altfel nu se poate compara

  3. Piticule, te citeam cu drag pana acum, cand ai inceout s-o iei pe ulei rau de tot.Culoarea politica se pare ca umbreste logica…
    Vezi ca e plin de moguli si de oligarhi la coltul strazii 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.