home to blog Aia 500 de metri

Aia 500 de metri

Aseara a fost noaptea devoratorilor de publicitate in Bucuresti, la sala Polivalenta, eveniment ce a adunat vreo 5.000 de oameni.

Lucrurile bune despre eveniment se opresc aici. N-a mers climatizarea salii Polivalente ( pai de asta se organizeaza concerte acolo doar iarna ), n-au fost locuri de parcare, iar lumea se inghesuia pe o strada a Tineretului mult prea mica. Politia rutiera se lupta cu oamenii incercand sa ii convinga ca nu e bine sa urce sus ca nu au unde lasa masina. Pe langa asta, soferii preferau sa mai mearga cu masina cel mult 10 metri si sa le lase care cum apucau, linistiti.

Asa se observa cum o lene mare, e de ajuns incat sa poti fi civilizat in Bucuresti.

Am preferat sa nu ma duc acolo, pentru ca exista YouTube, iar in timpul evenimentului cafeneaua actorilor a fost chiar libera.

3 thoughts on “Aia 500 de metri

  1. Da, si anul trecut la Noaptea devoratorilor de publicitate, la sala Polivalenta, a fost cald, foarte cald, 0 climatizare.
    Mai bine faceau in aer liber…

  2. istoria se repeta. am invatat din greseli si tocmai de aia n`am mai mers la noaptea devoratorilor. e al 2`lea an la rand cand nu functioneaza climatizarea.
    deja s`a transformat in circ 🙁
    pacat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.