home to blog Ai girofar ai parte

Ai girofar ai parte

In Bucuresti daca ai girofar, nu cred ca trebuie sa stai sa explici si sa justifici cine esti, de ce si ce faci cu el. Pur si simplu ti-l pui pe masina si te plimbi prin oras. Iar fraierii trebuie sa se dea la o parte. Nu ca ar fi vreo lege in cazul asta, dar ca daca ai girofar ti se permite sa incalci orice lege.

Sa nu comparam cu Moscova, ca si acolo se intampla la fel. In schimb acolo iti poti inchiria masina de politie de la rutiera, cu tot cu politisti, ca sa iti deschida calea si sa te faca sa fii coloana oficiala. Probabil se da si factura pentru asa ceva.

In schimb la noi …

Sunt curios cine sunt baietii, de fapt pe cine carau. Ca de la ambasada nu erau, SPP-ul nu stiu sa aiba Subaru, dar nici nu are voie sa aiba girofaruri. Si nu stiu de ce ma astept sa fie ceva parlamentar cacat care se plimba cu masinile ca sa nu stea el in trafic. De fapt a stat, ca pe ninsoare si zapada pe asfalt, nu prea se da nimeni din partea nimanui daca nu e ambulanta. Mai ales cu astia.

7 thoughts on “Ai girofar ai parte

  1. Bai nene sincer, foarte amuzant clipul. Pai sa mor…in Romania nici cu girofarul nu avansezi. Plus ca ala era un taran prostovaci pt ca habar n avea cum se merge cu girofarul :)).

  2. Astia de la jandarmerie mai au subaru. Si nu cred ca sint singurii. Am mai vazut subaru la destule institutii. Dar nu tribeca. 🙂 Doar ala subaru forester.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: